Libnet.ro
UNICEF

09:45

HOROSCOP 28 octombrie. Leii au parte de vesti superbe. Racii sunt plini de bani

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 28 octombrie. Leii au parte de vesti superbe. Racii sunt plini de bani

Horoscop Berbec Fii foarte atent la deciziile cu iz definitiv pe care esti gata sa le iei, pentru ca nu detii toate informatiile necesare pentru a face o alegere buna. Mai devreme sau mai tarziu iti vei da. continuă pe Antena3

HOROSCOP 27 octombrie. Berbecii au parte de evenimente speciale. Leii trebuie sa asculte de prieteni

Horoscop Berbec. Este o zi a evenimentelor speciale care au rolul de a-ti restabili echilibrul emotional, de a-ti face sufletul sa zambeasca. Iesi in lume si profita de ocaziile excelente care apar in calea.

HOROSCOP pentru saptamana 28 octombrie-03 noiembrie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Berbecii si varsatorii castiga multi bani, insa mare atentie la relatii!

Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat duminica, la Antena 3, horoscopul pentru saptamana 28 octombrie-03 noiembrie. HOROSCOP BERBEC - Au o saptamana foarte sociala. Trebuie sa fie atenti la.

HOROSCOP. Luna Noua in SCORPION, 28 octombrie 2019. Trecutul bate la usa, Scorpionul te face mai puternic

Pe 28 octombrie 2019 traim Luna Noua in Scorpion care este speciala si poarta cu ea un mesaj puternic si stralucitor pentru un nou inceput in vietile noastre. Bun venit Lunii Noi in proaspatul sezon al.

HOROSCOP. Mesaje de la arhangheli pentru saptamana 28 octombrie 4 noiembrie 2019. Berbecii cauta noi semnificatiii, Gemenii sunt intelepti

Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 28 octombrie 4 noiembrie 2019. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe care.

Prognoza meteo pentru saptamana 28 octombrie 3 noiembrie. Valul de aer polar aduce frig cumplit in Romania

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru saptamana 28-3 noiembrie. Un val polar aduce frig peste toata Romania. Iarna se apropie cu pasi repezi, iar gradele cu minus cuprind peisajul alb de care vom avea in curand parte. Prognoza meteo pentru saptamana 28-3 noiembrie Meteorologii indica faptul ca temperaturile vor .

HOROSCOP 27 octombrie 2019. Zi tensionata pentru Raci. Sagetatorii se lasa dusi de val

Horoscop 27 octombrie 2019 Berbec: Este ziua in care vei simti nevoia sa impui anumite restrictii, dar nu cele potrivite ci doar pe cele care iti convin tie si nu e deloc corect, nici fata de tine, nici.

HOROSCOP 26 octombrie, cu Camelia Patrascanu. Atentie la ziua de astazi! Berbecii sunt pusi pe cearta, Sagetatorii consuma prea mult timp cu prietenii

HOROSCOP 26 octombrie, cu Camelia Patrascanu. Atentie la ziua de astazi. E spirit de cearta sau de neintelegere, lipsa de bani. HOROSCOP BERBEC - relatia cu partenerul poate fi tensionata. Raspund foarte.

Prognoza meteo ANM pentru luni, 28 octombrie: racire accentuata si ploi

Specialistii de la ANM au emis prognoza meteo pentru luni, 28 octombrie. Un val de aer rece ajunge curand si va afecta Europa Centrala si de Est, de saptamana viitoare. Se anunta racire accentuata si ploi. Prognoza meteo ANM, luni, 28 octombrie Meteorologii au anuntat ca weekendul 26-27 a fost ultimul cu temperaturi blande. Specialistii .

HOROSCOP rune pentru saptamana 28 octombrie - 3 noiembrie, cu Mihai Voropchievici. Leii stralucesc. Varsatorii dau lovitura

HOROSCOPNumerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru toata saptamana28 octombrie- 3 noiembrie.

HOROSCOP 25 octombrie. Racii sunt tristi. Gemenii fac pasi mari spre un viitor minunat

Horoscop Berbec. Parca nu te intelegi cu nimeni in jurul tau, dar, daca ai fi mai atent, ti-ai da seama ca problema nu e la cei din anturaj, care nu au absolut nimic cu tine, ci e chiar la propria ta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )