Libnet.ro
UNICEF

21:00

HOROSCOP 30 IUNIE. Fecioarele sunt motivate de o pasiune noua, Gemenii trebuie sa se gandeasca bine inainte de a lua o decizie

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 30 IUNIE. Fecioarele sunt motivate de o pasiune noua, Gemenii trebuie sa se gandeasca bine inainte de a lua o decizie

Berbec. Sunt momente cand cel mai bine e sa ramai in umbra si sa nu atragi prea mult atentia asupra ta, pentru ca unii abia asteapta sa se lege de cel mai mic motiv ca sa te critice sau. continuă pe Antena3

HOROSCOP 29 IUNIE. Berbecii sunt visatori, Gemenii sunt comozi

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 29 IUNIE 2019; ultimele zile ale lunii iunie ni le petrecem sub Luna in senzualul si linistitul Taur. Ce atmosfera astrala necesara inainte de eclipsa de Soare din.

HOROSCOP 27 IUNIE. Taurii sunt loiali, Gemenii trebuie sa fie selectivi

Iata horoscopul zilei de azi JOI 27 IUNIE 2019; astazi este o zi importanta in astrologie nu ca nu ar fi importante toate zilele pentru miscarile si influentele ce au loc in galaxia noastra).

HOROSCOP 30 iunie 2019. Nu te grabi la prima idee care iti vine in minte

HOROSCOP Berbec. Sunt momente cand cel mai bine e sa ramai in umbra si sa nu atragi prea mult atentia asupra ta, pentru ca unii abia asteapta sa se lege de cel mai mic motiv ca sa te critice sau sa te.

HOROSCOP 24-30 iunie. Zodia care face compromisuri

HOROSCOP 24-30 iunie. Daniela Simulescu, a prezentat previziunile astrale pentru fiecare zodie in parte. Nativul care va face compromisuri, saptamana aceasta. HOROSCOP 24-30 iunie. Va lasati pe aripile.

HOROSCOP 28 iunie Camelia Patrascanu. Taurii au idei bune, Fecioarele primesc vesti

HOROSCOP 28 iunie Camelia Patrascanu. Spor sub toate formele astazi. Bani pe harta lor astazi. isi schimba dispozitia spre mai bine si au idei foarte bune.

HOROSCOP saptamana: 24 - 30 iunie 2019. Zodiile care au o saptamana perfecta

HOROSCOPUL saptamanii 24 - 30 iunie aduce doar lucruri bune pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP RAC - Te simti increzatoare si plina de energie. Iti dai seama cat de multe ai realizat in ultima perioada si.

HOROSCOP 27 IUNIE. Sagetatorii au probleme cu banii, Leii sunt obsedati de trecut

Berbec. Primesti o veste cu tenta oficiala pe care te poti baza in proiectele tale profesionale de viitor. E ca si cum ai primi o certificare, o garantie scrisa sau un document de.

HOROSCOP 28 IUNIE. Gemenii cheltuie peste masura, Taurii trebuie sa discute deschis despre optiuni

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 28 IUNIE 2019; incepe ultimul weekend din luna iunie, practic o treime din vara s-a dus. Ai profitat in aceasta luna de oportunitatile pe care sezonul cald ni le.

HOROSCOP 26 IUNIE. Taurii trebuie sa-si adune gandurile, Berbecii duc lipsa de productivitate

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 26 IUNIE 2019; Luna este si azi in curajosul Berbec deci nu e zi pentru ezitari. Cine ezita, pierde. Nu te mai gandi, fa ce ai de facut ! Luna este in.

HOROSCOP 28 IUNIE. Racii au nevoie de o schimbare mare in viata lor, Leii invata sa se relaxeze

Berbec Esti un ascultator bun, iar cei din jurul tau vor aprecia asta. De asemenea, aceasta calitate se va dovedi benefica si pentru tine, din moment ce vei afla o multime de lucruri no.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )