Libnet.ro
UNICEF

22:01

Horoscop 3-9 februarie 2020. Saptamana Lunii pline in maiestuosul Leu! Sa curga cu energii noi!

Antena3 Antena3,
Horoscop 3-9 februarie 2020. Saptamana Lunii pline in maiestuosul Leu! Sa curga cu energii noi!

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 3-9 februarie 2020; ne asteapta o saptamana intensa dar frumoasa in astrologie. Este saptamana cu Luna plina de februarie ce are loc in minunatul Leu. Da, avem o Luna plina dinamica ce ne va da sentimentul de inflorire pentru ca in joc este regalul si maiestuosul Leu! Pregatim, asadar, covorul rosu pentru regele Leu! . continuă pe Antena3

HOROSCOP RUNE FEBRUARIE 2020, cu Mihai Voropchievici. Fecioarele incep o viata noua, Varsatorii se lafaie in bani

Horoscop. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, in emisiunea Adevaruri Ascunse previziunile runelor pentru toata luna februarie 2020.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, LUNI 3 FEBRUARIE 2020. Mai usor cu ratiunea, liber la imaginatie! Mercur intra in Pesti!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi LUNI 3 FEBRUARIE 2020; incepe saptamana Lunii pline de februarie in Leu, o Luna plina regala, maiestoasa, ca atunci cand intervine in scena regele! .

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, LUNI 3 FEBRUARIE 2020. Ce te indeamna intuitia sa faci?

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul de dragoste pentru azi, LUNI 3 FEBRUARIE 2020. Incepe saptamana Lunii pline de februarie in Leu, o Luna plina regala, maiestoasa, ca atunci cand intervine in scena regele! Startul saptamanii, deci ziua de azi, are dublu eveniment astral: Planeta comunicarii, gandirii si tehnologiei Mercur intra in romanticul si visatorul Pesti. Mercur nu e in forma sa maxima in Pesti. Logica ne poate da erori si e vremea sa ne lasam ghidati mai mult de intuitie si imaginatie. In plus, Mercur deja a inceput sa isi incetineasca ritmul pentru primul sau retrograd in 2020 ce va incepe in Pesti din 17 februarie.

Horoscop 2 februarie 2020: Balantele au tendinta de a repeta o greseala din trecut

Horoscopul zilei de duminica, 2 februarie. Leii sunt sfatuiti sa nu ia decizii importante sau radicale privind viata personala, o relatie sau viata profesionala, potrivit cancan. ro.

Horoscop Casandra 3 - 9 februarie 2020. Taurii trec printr-o perioada agitata. Gemenii trebuie sa se detaseze de trecut

Horoscop saptamanal 3 - 9 februarie 2020. Afla ce ti-au harazit astrele pentru urmatoarea saptamana.

Horoscop DRAGOSTE saptamana 3-9 februarie 2020. Energii noi pentru Raci si Varsatori

Horoscop dragoste. Iata horoscopul de dragoate pentru saptamana 3-9 februarie 2020. Ne asteapta o saptamana intensa, dar frumoasa in astrologie. Este saptamana cu Luna plina de februarie ce are loc in minunatul Leu. Da, avem o Luna plina dinamica ce ne va da sentimentul de inflorire pentru ca in joc este regalul si maiestuosul Leu! Pregatim, asadar, covorul rosu pentru regele Leu! .

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, DUMINICA 2 FEBRUARIE 2020. Aspect norocos si frumos in iubire si nu numai!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 2 FEBRUARIE 2020; azi are loc un aliniament frumos si norocos dintre Venus, planeta iubirii aflata acum in Pesti si Pluto din Capricorn, facandu-ne o zi de duminica tare sexy ! Iubirea ajunge adanc in inimi si suflete cand doi oameni se conecteaza, iar daca vrei sa intri pe sub pielea cuiva sigur vei reusi. Interactiunile si adanci si pline de sens, deci tot inainte, continua sa sapi! .

HOROSCOP pentru saptamana 2-8 februarie 2020, cu Mariana Cojocaru. Berbecii intra in ceata, Taurii au tot mai multe probleme

Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrelor pentru saptamana 2-8 februarie 2020.

HOROSCOP CHINEZESC saptamana 3-9 FEBRUARIE 2020. Tigrul poate fi pus intr-o lumina proasta daca nu e precaut

Iata zodiacul chinezesc pentrusaptamana 3-9 FEBRUARIE 2020. Din 25 ianuarie 2020 Anul Mistretului a fost inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal. In astrologia chinezeasca, anul 2020 este un an al belsugului, al perspectivelor pozitive si al ocaziilor favorabile. Se va caracteriza prin fluctuatii si speculatii ale pietei si, in general, ale marfurilor. Economia mondiala va intra intr-o perioada de crestere. Afacerile vor cunoaste o amplitutine maxima, bogatiile se vor acumula, iar averile se pot face usor. Totusi, acesta este si un punct important pentru investitii pe termen lung Sobolanul aduce noroc si bogatie) si care pot aduce rezultate in alti ani mai putini buni din acest punct de vedere.

HOROSCOP. Mesajul ARHANGHELILOR pentru saptamana 3-9 FEBRUARIE 2020. Taurii au nevoie de o detoxifiere

Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 3-9 februarie 2020. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe care sunt indicatoare este un drum parcurs mai usor. Mesajele arhanghelilor si ingerilor sunt aceste indicatoare presarate pe calea noastra.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )