Libnet.ro
UNICEF

06:30

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care nu reactioneaza bine la despartiri

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care nu reactioneaza bine la despartiri

Despartirile nu sunt deloc usoare pentru aceste semne zodiacale. Vietile le sunt date peste cap si nimic nu va mai fi ca inainte. BERBEC - Este un competitor puternic si nu ii place sa piarda. Daca simte. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Zodiile care nu reactioneaza bine la despartiri. Plang, sufera si cauta razbunare

Despartirile nu sunt deloc usoare pentru aceste trei semne zodiacale. Vietile le sunt date peste cap si nimic nu va mai fi ca inainte. HOROSCOP BERBEC- Este un competitor puternic si nu ii place sa.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamana de vis. Sunt protejate si binecuvantate

Chiar daca Mercur va fi retrograd in aceasta saptamana, trei zodii vor avea parte de o perioada benefica pentru ele. HOROSCOP BALANTA - Venus, planeta care iti guverneaza zodia, nu mai este retrogada.

HOROSCOP. Zodiile care vor doar prieteni cu beneficii. Nu isi doresc o relatie serioasa

Aceste trei zodii prefera sa nu se implice in relatii serioase, ci sa fie doar prieteni cu beneficii. Adora sa se distreze si sa isi traiasca viata fara complicatii. HOROSCOP GEMENI- Sunt inteligenti.

Un barbat cu arsuri pe 40% din corp este internat la Floreasca, iar familia cere transferul n strainatate. Pintea: Medicii sunt cei care decid daca poate fi sau nu ngrijit n Romnia, nu ministrul

Un barbat din Constanta, cu arsuri pe 40% din suprafata corpului, este internat la Spitalul Floreasca, iar familia a cerut transferul in strainatate, a afirmat, joi, intr-o conferinta de presa, ministrul Sanatatii. Sorina Pintea a adaugat, insa, ca barbatul beneficiaza de cele mai bune ingrijiri medicale, iar medicii sunt cei care decid daca poate fi sau nu ingrijit in Romania, nu ministrul.

HOROSCOP. Zodiile care aumisiuni speciale pe pamant. Schimba oamenii cu care intrain contact

Anumite zodii sunt mai placute decat altele. Se spune ca unele semne zodiacale au fost inzestrate de Univers cu o misiune speciala pe paamant. Leu -stie sa ia intotdeauna cele mai bune decizii, sa.

Acestea sunt cele mai periculoase tari pentru turisti. Topul care iti poate schimba planurile de vacanta

Daca intentionati sa calatoriti in 2019, este recomandabil sa consultati mai intai o harta interactiva pentru a afla daca tara aleasa este periculoasa sau nu. Libia, Afganistan si Somalia sunt.

Black Friday 2018. Acestea sunt cele mai frecvente capcane folosite de companii in timpul Black Friday

Este greu de spus cat de oneste sunt preturile practicate de comercianti in timpul promotiei Black Friday, iar consumatorii trebuie sa fie foarte atenti, a declarat presedintele Autoritatii Nationale pentru Pr.

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE. Zodia care o porneste pe un drum nou

Horoscop zilnic 15 noiembrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de joi. Horoscop 15 noiembrie Scorpion. Reusesti sa intervii la timp intr-o situatie din care ai putea avea mult de pierdut, poate.

Care sunt firmele care au beneficiat de ajutoare de la stat in valoare de aproximativ 500 de milioane de lei

Mai multi oameni de afaceri au primit ajutoare de stat in valoare de aproximativ 500 de milioane de lei pentru companiile pe care le controleaza. in total, este vorba despre noua firme, acordurile de finantare,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )