Libnet.ro
UNICEF

07:00

Horoscop. Acestea sunte cele mai puternice semne zodiacale

Antena3 Antena3,
Horoscop. Acestea sunte cele mai puternice semne zodiacale

Sunt patru semne zodiacale puternice si care stiu de fiecare data ce au de facut ca sa reuseasca. Berbec - Este plin de energie si entuziasm, adora sa exploreze si simte totul la intensitate. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai fericite zodii

Fericirea este ceea ce ne dorim toti, nu-i asa? O viata lipsita de griji si multumire pentru tot ceea ce se intampla in jurul tau este ideala si la asta aspiram toti. Exista persoane care par.

Titularizare 2018 Profesorii dau miercuri examenul de titularizare. Care sunt specializarile cu cele mai multe posturi vacante

Profesorii care vor sa se angajeze pe o perioada nedeterminata intr-o scoala sustin miercuri, 11 iulie, examenul scris de titularizare. Examenul de titularizare sesiunea 2018 incepe la ora 10:00, iar profesorii au la dispozitie 4 ore pentru a rezolva subiectele. Peste 30. 000 de candidati s-au inscris la aceasta proba, numar in crestere comparativ cu anul trecut. Cele mai multe posturi vacante pentru angajare pe perioada nedeterminata sunt cele de educatori si invatatori. Vezi in articole cum se desfasoara examenul de titularizare si care sunt materiile cu cea mai mare concurenta.

Cele mai bune 11 look-uri de la Paris Haute Couture Week!

Mai mult ca sigur zilele trecute ati fost lipiti de ecranul telefonului sau al calculatorului si ati analizat toate tinutele care au curs impecabile pe podiumurile de la Paris Couture Fashion Week 2018. Iata care sunt cele mai reusite 11 aparitii.

Cercetatorii au descoperit cele mai vechi culori din lume

Cercetatorii de la Australian National University au descoperit recent cele mai vechi culori, provenite din pigmenti extrasi din Africa. Dr. Nur Gueneli, de la ANU, a declarat ca pigmentii au fost extrasi din sisturi negre marine din bazinul Taoudeni. Acesta se afla in zona Mauritaniei si a Africii de Vest. Pigmentii descoperiti acum sunt cu [].

Durerile de cap: care sunt cele mai frecvente cauze

Nici nu te-ai trezit bine si deja ai o durere de cap puternica? Nu doar alimentatia, ci si unele obiceiuri de peste zi pot favoriza aparitia acestor neplaceri. Iata care sunt cele mai intalnite cauze!.

Studiu: Plata facturilor se face cu mare intarziere in intreaga lume. in Romania, cele mai afectate sunt domeniile pharma si cel alimentar

Un studiu realizat de Euler Hermes Research la nivel global arata ca durata de incasare a creantelor a crescut cu 2 zile, ajungand la o medie de 66 de zile la nivel global, cel mai inalt nivel din 2007. in ce priveste Romania, cele mai afectate domenii de plata cu intarziere a facturilor sunt cel pharma si cel alimentar, se arata in studiu.

Reduceri eMAG televizoare. Cele mai tari oferte pe care le gasesti astazi

Magazinul online eMAG anunta oferte foarte avantajoase la mai multe categorii de electronice si electrocasnice. Iata care sunt cele mai avantajoase reduceri eMAG televizoare:.

ALERTA METEO: Furtuni fara precedent se abat iar peste Romania! Care vor fi cele mai AFECTATE zone...

Desi suntem in mijlocul verii, toata tara va fi afectata de furtuni puternice pana marti seara. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis un Cod portocaliu de ploi abundente, valabil in 18 j.

Care sunt cele mai eficiente alternative naturale la cremele de plaja. Uleiul de seminte de morcovi si oxidul de zinc

Pe piata sunt extrem de multe creme de plaja, insa in destule cazuri acestea nu ofera protectia solara dorita. Va prezentam in materialul de mai jos mai multe alternative naturale la cremele de protectie solara din comert.

Concert Proconsul, vineri seara, la Turnu Severin. Publicul va putea asculta live cele mai tari piese ale trupei

Vineri seara, severinenii au ocazia sa asiste la un concert live sustinut de Proconsul, una dintre mai apreciate formatii de pop rock din Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )