Libnet.ro
UNICEF

01:06

HOROSCOP, cu Cassandra pentru ultimele zile din august. Taurii au parte de ceva neasteptat in familie, Leii fac fata greu restrictiilor

Antena3 Antena3,
HOROSCOP, cu Cassandra pentru ultimele zile din august. Taurii au parte de ceva neasteptat in familie, Leii fac fata greu restrictiilor

Cunoscutul astrolog Cassandra a prezentat previziunile astrelor pentru ultimele zile ale lunii august. HOROSCOP BERBEC HOROSCOPIn aceste zile va puteti astepta la mici intreruperi, intarzieri. continuă pe Antena3

HOROSCOP general pentru saptamana 26 august 1 septembrie 2019. Balantele corecteaza greseli, Sagetatorii sunt foarte aroganti

Iatahoroscopul pentru saptamana 26 august 1 septembrie 2019, ultima saptamana a verii 2019 care pleaca intr-un adevarat regal astral, un spectacol in toata puterea cuvantului, dand stafeta unei.

HOROSCOP special pentru femei, cu astrologul Mariana Cojocaru. Leoaicele fac cheltuieli uriase, femeile-Taur au parte de surprize de proportii

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat un horoscop special pentru femei in luna iulie. Pentru femeia Berbec, Mariana Cojocaru a prevazut schimbari total neasteptate, care vor fi o.

HOROSCOP 28 AUGUST. Taurii sunt pregatiti sa-si condimenteze viata, Capricornii sunt pe punctul de a-si indeplini visele

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 28 AUGUST 2019; saptamana aceasta ne promite o cascada de aspecte astrale numite trigon intre Uranus, planeta rebela, imprevizibila si aducatoare de schimbari.

HOROSCOP TAROT pentru saptamana in curs. Taurii se simt impliniti pe toate planurile, Leii au nevoie de o pauza

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul divinitatii Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In.

HOROSCOP TAROT pentru saptamana in curs. Taurii se simt impliniti, Leii au nevoie de o pauza

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56.

HOROSCOP rune pentru 27 august. Berbecii sunt atenti la comunicare, Racii au rezultate incredibile

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MARTI 27 august august 2019. Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor.

HOROSCOP rune pentru 29 august 2019. Berbecii se simt in siguranta, Gemenii trebuie sa treaca la treaba

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile.

HOROSCOP rune pentru saptamana in curs. Racii intampina unele probleme, Sagetatorii trebuie sa scape de trecut

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicatas saptamanii saptamanii 26 august 1 septembrie 2019. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie dispon.

Craiova devine pentru opt zile scena internationala a artei animatiei - Puppets Occupy Street, editia a VI-a. VIDEO

Pentru al VI lea an, Craiova devine timp de 8 zile scena internationala a artei animatiei, unde trupe si artisti independenti din 23 de tari vor crea o atmosfera vibranta pentru publicul de toate.

VIRALUL ZILEI! Petrecere cu artificii pentru o GROAPA din Cluj care a implinit un an (VIDEO)

Mai multi tineri din Cluj au organizat o petrecere surpriza pentru o groapa din asfalt care a implinit un an. Tinerii i-au cantat La multi ani!, i-au adus flori si au tras cu artificii pentru a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )