Libnet.ro
UNICEF

07:15

HOROSCOP. Cele mai inteligente zodii. Afla daca a ta este pe lista!

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Cele mai inteligente zodii. Afla daca a ta este pe lista!

BERBECII au o inteligenta activa, efervescenta Ei sunt pusi mereu pe inventarea a noi sisteme de gandire si actiune. Le place sa experimenteze noul din plin, iubesc pasiunea si aventura, astfel ca nu stau. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Cele mai pesimiste zodii in dragoste. Atrag energiile negative - FECIOARA este perfectionista si gaseste minusuri in orice

Patru semne zodiacale par sa nu poata vedea partile pozitive ale relatiilor. Pentru ele, nimic nu este indeajuns de bun. GEMENI - Au o natura duala si sunt destul de pesimisti atunci cand vine vorba.

HOROSCOP, cu Lidia Fecioru. Topul celor mai razbunatoare zodii

Lidia Fecioru siMihai Voropchievici au vorbit despre felul in care se comporta cele mai periculoase zodii din horoscop atunci cand sunt calcate pe coada. Berbec. Femeia berbec distruge. Pana nu distruge.

Faze tari: Orasul din Romnia unde se monteaza ghirlande de Craciun n septembrie, cnd afara sunt 30 de grade; Un sofer romn a darmat un balcon n timp ce ntorcea TIR-ul, n Italia; Cele mai demente recorduri din 2018

Un barbat a jucat la ruleta 3. 000 de euro falsi, in Suceava. Cum l-a pacalit pe crupier. intamplarea s-a petrecut la. Foarte tare! S-a inventat curatatoria pentru celulare. Printre cele mai originale produse aduse aici se afla curatatoria automata pentru.

Wall Street Journal: Romnia, tara saraca bntuita de una dintre cele mai grave epidemii de rujeola din Europa ultimelor decenii, este n fruntea curentului anti-vaccinist de pe continent

Scepticismul cu privire la siguranta vaccinurilor este la un nivel ridicat in Europa, iar Romania este una dintre tarile cu cele mai puternice miscari anti-vaccinare, alaturi de Polonia, Ucraina si Italia, scrie The Wall Street Journal. Izbucirea epidemiei de rujeola din Romania, care a facut 59 de morti, majoritatea copii nevaccinati, si peste 15. 000 de cazuri de imbolnaviri, a venit pe fondul unei respingeri generalizate a vaccinurilor in aceasta tara saraca, aflata in fruntea unei tendinte europene ce escaladeaza: curentul anti-vaccinist, noteaza jurnalistii straini.

Romania, tara cu cele mai mici alocatii din UE. Cati bani primesc copiii din Europa

Avem cele mai mici alocatii pentru copii din Uniunea Europeana. in majoritatea tarilor europene, alocatia este de cel putin 100 de euro, in vreme ce la noi, e de cinciori mai mica. in prezent,.

Cele mai tari genti de la New York Fashion Week

New Yorkul este orasul care da startul celor mai noi trenduri in materie de moda. De cateva zie strazile Marelui Mar au fost luat cu asalt de vedete, fotografi, designeri si modele pentru ca a avut loc New York Fashion Week.

Cele mai mari gafe ale politicienilor romani

Dezacordurile, formulele neinspirate nu tin cont deloc de culoarea politica. Acestea se lipesc de politicieni ca timbrul de scrisoare. Presedintele Iohannis a facut mai multe greseli de cand este presedinte,.

Cele mai mari gafe ale politicienilor romani. Ce greseli a facut presedintele Iohannis

Dezacordurile, formulele neinspirate nu tin cont deloc de culoarea politica. Acestea se lipesc de politicieni ca timbrul de scrisoare. Presedintele Iohannis a facut mai multe greseli de cand este presedinte,.

Cele mai sexy rochii de la Premiile Emmy

In fiecare an, Premiile Emmy aduna in acelasi loc cele mai mari si iubite vedete de la Hollywood si premiaza cele mai bune productii TV. Pe covorul rosu al Premiilor Emmy si-au facut aparitia nenumarate tinute sexy si extravagante. Iata mai jos un top cu cele mai frumoase si senzuale rochii.

Cele mai glam aparitii de la BAZAAR ICONS

Revista de moda Harpers Bazaar a organizat aseara petrecerea BAZAAR ICONS, in New York, la care au participat nume cunoscute din muzica, actorie si fashion. Iata cateva din cele mai impresionante aparitii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )