Libnet.ro
UNICEF

10:30

Horoscop duminica, 26 iulie. Fecioarelor le merge perfect in dragoste

Playtech Playtech,
Horoscop duminica, 26 iulie. Fecioarelor le merge perfect in dragoste

Astrele indica noi vesti pentru cele 12 semne ale horoscopului. Cum le merge nativilor in ziua de duminica, 26 iulie? Fecioarele sunt in extraz pentru ca-si vor gasi linistea pe plan sentimental. Horoscop duminica, 26 iulie Berbec Nu este momentul oportun pentru cheltuieli, ba chiar trebuie sa te straduiesti sa economisesti. Traiesti intr-o relatie . continuă pe Playtech

Horoscop sambata, 25 iulie. Vesti bune in dragoste pentru o zodie

Astrele prezinta din nou noile vesti pentru fiecare zodie a horoscopului. Ce vesti in dragoste ii asteapta pe nativii zodiacului? Cine va fi dezamagit si cine urmeaza sa-si intalneasca iubirea vietii? Horosocp pentru sambata, 25 iulie. Vesti despre dragoste Berbec Berbecii au parte de o zi incarcata si plina cu de toate. Cu toate .

Horoscopul pentru weekend-ul 25-26 iulie 2020. Nativii Taur vor primi o parte dintr-o mostenire

In weekend-ul 25-26 iulie, nativii Gemeni vor merge intr-o scurta vacanta pentru a petrece impreuna cu jumatatea lormomente de neuitat. Vesti bune si pentru nativii Berbec, dar pe partea.

Horoscop, vineri, 24 iulie 2020. Zi speciala pentru Gemeni. Ce se anunta pentru celelalte zodii

Semnele de Pamant si Apa sunt favoritele Zodiacului vineri, 24 iulie 2020. Mercur in Rac formeaza un sextil armonios cu Uranus din Taur, ceea ce inseamna ca interactiunile dintre zodiile de Apa si cele de Pamant pot conduce la idei inovatoare. Cele doua tipuri de zodii au parte de succese atat impreuna, cat si separat.

Prognoza meteo pentru weekend 25-26 iulie. Vine codul portocaliu de vijelii si ploi

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au o noua prognoza pentru weekend. Cum va fi vremea in perioada 25-26 iulie si ce avertizari aduc meteorologii? Prognoza meteo pentru weekend 25-26 iulie Meteorologii au adus in vizorul romanilor doua avertizari de vreme rea. Ne asteptam la furtuni si vijelii nimicitoare indicat de meteorologi pentru weekend.

Prognoza meteo weekendul 25 - 26 iulie 2020. Vremea va fi capricioasa in toata tara. Sunt asteptate averse cu caracter torential

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru weekendul 25-26 iulie 2020. Potrivit meteorologilor, intreaga tara va fi sub avertizare de vreme.

Horoscop rune 27 iulie - 2 august 2020, cu Mihai Voropchievici. Racii au parte de castiguri, Varsatorii trebuie sa fie prudenti

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvaluit horoscopul runelor pentru saptamana 27 iulie - 2 august 2020, in cadrul emisiunii Adevaruri ascunse, de la Antena3. Potrivit numerologului, ne asteapta o saptamana dificila, in care Racii au parte de castiguri, iar Varsatorii trebuie sa fie prudenti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2139 seconds )