Libnet.ro
UNICEF

08:00

HOROSCOP ianuarie 2019: Zodiile care vor avea o luna intreaga de cosmar

Antena3 Antena3,
HOROSCOP ianuarie 2019: Zodiile care vor avea o luna intreaga de cosmar

Luna ianuarie 2019 aduce ghinion pentru trei semne zodiacale. Nimic nu le merge bine in aceasta perioada. HOROSCOPGEMENI - Apar probleme in viata sentimentala, asa ca trebuie sa iti evaluezi tot. continuă pe Antena3

HOROSCOP ianuarie 2019: Zodiile care vor avea o luna de cosmar

Luna ianuarie 2019 aduce ghinion pentru trei semne zodiacale. Nimic nu le merge bine in aceasta perioada. HOROSCOPGEMENI - Apar probleme in viata sentimentala, asa ca trebuie sa iti evaluezi tot.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamana perfecta si Sarbatori minunate! E cea mai buna perioada pentru Fecioare

Ultima saptamana completa din decembrie aduce bucurie pentru trei dintre semnele zodiacale. Iata despre cine este vorba. HOROSCOPTAUR- Incepi sa vezi lumea in adevaratele ei culori si iti.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea Sarbatori de cosmar. incepe o saptamana plina de ghinioane

Ultima saptamana completa din decembrie aduce nefericire pentru trei dintre semnele zodiacale. Iata despre cine este vorba. HOROSCOP GEMENI- Aceasta perioada este prea intensa pentru tine.

Angajatii care vor avea un salariu minim net de 500 de euro, de la anul

Salariul minim in constructii va creste la 3000 de lei brut de la 1 ianuarie 2019, printr-o prevedere inclusa in Ordonanta de urgenta privind masurile fiscale, a anuntat consilierul pe probleme economice al.

Din ianuarie 2019, Transnistria va avea o reprezentanta la Moscova. Krasnoselskii: Deja au fost semnate acordurile

Asa-numitul presedinte al Transnistriei, Vadim Krasnoselskii, anunta ca, incepand cu luna ianuarie 2019, in centrul Moscovei va fi deschisa o reprezentanta a Transnistriei, cu misiuni similare unui consulat, doar ca institutia fi inregistrata cu statut de organizatie neguvernamentala.

HOROSCOP. Numerologie 2019. Un an sub magia cifrei 3. E momentul sa va dezvaluiti adevarata fata, rasplata va fi pe masura

Numerologie 2019. Anul nou se apropie din ce in ce mai repede si este greu de crezut ca nu te gandesti ce iti va aduce. Vei avea parte de armonie in 2019? Vei avea noroc? HOROSCOPNumerologie.

Angajatii care vor avea un salariu minim net de 500 de euro, de la anul

Toti muncitorii din constructii vor avea un salariu minim net de 500 de euro, din 2019, dupa ce Guvernul a decis ca acest sector este unul prioritar de importanta nationala pentru economia romaneasca pe urmatorii 10 ani.

Scandalul politic continua in Romania. Bombele care vor exploda la inceput de an

Razboiul politic se va intetii de aceste Sarbatori. Alessandra Stoicescu a prezentat bombele care vor exploda la inceputul anului 2019. Acuzarea de inalta tradare a presedintelui Klaus.

HOROSCOP 2019, cu Mihai Voropchievici. Racii vor avea un an pur si simplu fabulos. Varsatorii vor castiga foarte multi bani

Mihai Voropchievici a prezentat la Antena 3, horoscopul pentru anul 2019. Berbec - an de neuitat pentru Berbeci. Doresc sa faca lucruri mari, incercari pe plan profesional. Li se ofera posibilitatea de a evolua.

HOROSCOP 2019, cu Mihai Voropchievici. Racii vor avea un an de-a dreptul fabulos. Varsatorii vor castiga foarte multi bani

Mihai Voropchievici a prezentat la Antena 3, horoscopul pentru anul 2019. Berbec - an de neuitat pentru Berbeci. Doresc sa faca lucruri mari, incercari pe plan profesional. Li se ofera posibilitatea de a evolua.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )