Libnet.ro
UNICEF

20:00

Horoscop cu Mariana Cojocaru pentru saptamana 13-19 septembrie. Pestii sunt intr-un impas, Taurii pot fi infideli

Antena3 Antena3,
Horoscop cu Mariana Cojocaru pentru saptamana 13-19 septembrie. Pestii sunt intr-un impas, Taurii pot fi infideli

Planeta Marte a intrat in miscare retrograda in constelatia Berbecului si influenteaza toate semnele zodiacale. Se pare ca in perioada 13-19 septembrie, aspectele vizate de aceasta miscare vor fi compatibilitatile, care se vor dovedi a fi incompatibilitati. Este foarte probabil ca aceste actiuni sa duca la despartiri si divorturi,tradare si rupturi. continuă pe Antena3

Horoscop Mariana Cojocaru pentru saptamana 7-13 septembrie 2020. Fecioarele ar trebui sa fie mai analitice, Sagetatorii au parte de tensiuni

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat previziunile pentru saptamana 7-13 septembrie, care vine cu surprize pentru trei zodii. Vor exista si probleme personale pentru unii nativi. Iata cum arata saptamana din.

Curs valutar BNR pentru vineri, 11 septembrie 2020. Cat costa un euro azi?

Cursul valutar BNR valabil pentru vineri, 11 septembrie 2020, a fost anuntat de Banca Nationala a Romaniei in jurul orelor 13:00. Iata cat costa un euro, un dolar, un franc elvetian, precum si moneda britanica, lira sterlina. Curs BNR 11 septembrie 2020. Cat costa un euro Banca Nationala a Romaniei a anuntat cursul valutar BNR .

Curs valutar BNR pentru joi, 10 septembrie 2020. Cat costa un euro azi?

Cursul valutar BNR valabil pentru joi, 10 septembrie 2020, a fost anuntat de Banca Nationala a Romaniei in jurul orelor 13:00. Iata cat costa un euro, un dolar, un franc elvetian, precum si moneda britanica, lira sterlina. Curs BNR 10 septembrie 2020. Cat costa un euro Banca Nationala a Romaniei a anuntat cursul valutar BNR .

Destinatii pentru vacante in septembrie. Ce locuri poti vizita

O mare parte dintre romani isi pastreaza concediul pentru luna septembrie. Motivul este acela ca, indiferent de locatie, in tara sau strainatate, preturile sunt mai mici, aproape la jumatate, daca nu cumva chiar mai jos. De asemenea, exista destinatii de vizitat in septembrie pentru toate gusturile. Vezi un pic mai jos ce destinatii pentru vacante .

Curs valutar BNR pentru miercuri, 9 septembrie 2020. Cat costa un euro azi?

Specialistii Bancii Nationale a Romaniei BNR) au emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile pentru astazi, 9 septembrie? Ce evolutie au avut monedele de circulatie internationala si Indicele ROBOR in ultima vreme? Gasiti toate aceste informatii in paragrafele urmatoare. Curs valutar miercuri, 9 septembrie 2020 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )