Libnet.ro
UNICEF

20:00

Horoscop 3 Martie. Ziua vine la pachet cu o surpriza placuta pentru aceasta zodie!

Antena3 Antena3,
Horoscop 3 Martie. Ziua vine la pachet cu o surpriza placuta pentru aceasta zodie!

Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. continuă pe Antena3

HOROSCOP MARTIE DRAGOSTE. Gemenii trebuie sa-si exprime iubirea, Varsatorii trebuie sa petreaca mai mult timp cu partenerul

Horoscop lunar dragoste martie 2020 iti dezvaluie care sunt oportunitatile, provocarile sau situatiile de care avem nevoie de la Univers. Luna martie se anunta intensa din punct de vedere astral. Afla in continuare cum se vor rasfrange acestea asupra vietii amoroase.

MESAJE de 8 martie, Ziua Femeii 2020. Cele mai frumoase urari, felicitari si SMS-uri

MESAJE de 8 martie, Ziua Femeii 2020. Cele mai frumoase urari, felicitari si SMS-uri! Nu exista barbat care sa nu trimita cateva mesaje de 8 Martie, cu ocazia Zilei Femeii. Descopera in randurile de mai.

Horoscop Martie 2020. Varsatorii isi extind contactele cu oameni influenti

Iata ce ne rezerva astrele pentru luna martie.

HOROSCOP martie 2020. Taurii trebuie sa fie pregatiti sa incerce ceva nou, Scorpionii trebuie sa se fereasca de proiecte noi

Iata horoscopul general al lunii MARTIE 2020. Incepe prima luna a primaverii, atat calendaristic pe 1 ale lunii cat si astrologic o data cu echinoctiul de primavara. Martie incepe in mijlocul lui Mercur retrograd prin sensibilul Pesti, deci atmosfera este in continuare usor incetosata mental dar puternic orientata spre interiorul fiintei si revizuire, reanalizare, reintelegere.

Cat se poarta martisorul si de ce nu se leapada oricum. Traditii de 1 martie, ziua cand munca este interzisa

De 1 martie, fetele si femeile poarta martisoare confectionate din snur, impletit din doua fire de culori diferite, de obicei rosu si alb, cu ciucuri, la care se lega un banut sau o cruciulita.

Lovitura devastatoare pentru Mitica Popescu. Ce a patit chiar in ziua cand trebuia sa semneze pentru Morometii 2

Mitica Popescu a fost batut la cap de regizorul Stere Gulea cu mai bine de doi ani inainte de inceperea filmarilor pentru Morometii 2, sa vina sa joace in echipa lui, lucru pe care actorul l-a acceptat fara retinere. Actorul a povestit pentru revista Taifasuri cum s-a intamplat de n-a mai jucat in film. Am .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3336 seconds )