Libnet.ro
UNICEF

23:15

HOROSCOP rune 26 ianuarie. Fecioarele se simt atacate, Berbecii au parte de noi oportunitati

Antena3 Antena3,
HOROSCOP rune 26 ianuarie. Fecioarele se simt atacate, Berbecii au parte de noi oportunitati

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru DUMINICA 26 IANUARIE 2020. continuă pe Antena3

HOROSCOP rune 25 ianuarie. Leii trebuie sa se retraga in liniste ca sa se gandeasca, Sagetatorii se canalizeaza pe familie

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru SAMBATA 25 IANUARIE 2020.

HOROSCOP rune 24 ianuarie. Varsatorii au nevoie de odihna, Racii trebuie sa se bucure de viata

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru VINERI 24 IANUARIE 2020.

HOROSCOP rune 23 ianuarie. Taurii se canalizeaza pe vise, Pestii primesc raspunsuri

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru JOI 23 IANUARIE 2020.

HOROSCOP DRAGOSTE 22 IANUARIE. Sagetatorii se simt fericiti, Gemenii cunosc oameni noi

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 22 IANUARIE 2020; Soarele este instalat in vizionarul Varsator si prietenia este centrul scenei. Este timpul sa inceapa vindecarea pentru comunitati si cel mai bine se intampla cand Varsatorul este la carma.

HOROSCOP DRAGOSTE 23 IANUARIE. Berbecii trebuie sa acorde mai multa atentie relatiei, Leii isi recapata echilibru

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 23 IANUARIE 2020. Astazi au loc doua aspecte astrale, fiecare cu semnificatia sa. Sunt implicati Soarele, Uranus, Venus si Jupiter. Impreuna ne transmit ca avem nevoie sa ne schimbam un mod de gandire, sa ne schimbam anumite moduri de a trai, cai de a face unele lucruri. Suntem iubiti, protejati si sustinuti. Nu e nimic ce nu putem depasi.

HOROSCOP, cu Mariana Cojocaru pentru saptamana 26 ianuarie - 1 februarie 2020. Balantele trebuie sa apeleze la intelepciune, Taurii sunt nevoiti sa fie atenti la accidentele casnice

Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru prezinta previziunile astrologice pentru saptamana 26 ianuarie - 1 februarie. Urmeaza o saptamana de-a dreptul exploziva pentru cateva zodii. Vor fi multe probleme cu care se vor confrunta in aceste zile.

HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru saptamana 26 ianuarie - 1 februarie. Balantele trebuie sa apeleze la intelepciune, Taurii sunt nevoiti sa fie atenti la accidentele casnice

Astrologul Mariana Cojocaru prezinta previziunile astrologice pentru saptamana 26 ianuarie - 1 februarie. Urmeaza o saptamana de-a dreptul exploziva pentru cateva zodii. Vor fi multe probleme cu care se vor confrunta in aceste zile.

HOROSCOP weekend 24-26 ianuarie. Taurii au parte de emotii intense, Scorpionii au parte de provocari

Iata horoscopul de weekend 24-26 ianuarie 2020 ; Luna este in Varsator, zodie caracterizata prin detasare emotionala si prin orientare spre viitor. Un bun ajutor pentru noi din partea Cosmosului ca sa facem fata emotiilor intense si dureroase de pana acum si sa gasim solutii pozitive orientate spre viitor. Un viitor, insa, diferit de ce a fost in trecut. Sa nu ne ducem in viitor treburile neterminate din trecut ! Mai mult, vineri, Luna este Noua in Varsator. Este prima asemenea lunatie dupa eclipse si din acest an nou, deceniu nou, era astrologica noua.

HOROSCOPUL saptamanii 20 - 26 IANUARIE: Zodiile care vor avea zile de cosmar

Saptamana 20 - 26 ianuarie nu aduce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale.

HOROSCOPUL pentru zodia RAC, in perioada 26 ianuarie - 1 februarie, prezentat de Alina Badic, alaturi de Luminita Nicole Anghel si Silvana Popa (VIDEO)

Alina Badic a prezentat, in editia de sambata a emisiunii 360 de grade, predictiile astrale pentru perioada 26 ianuarie - 1 februarie, alaturi de invitatele sale, Luminita Nicole Anghel si Silvana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )