Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP. Venus a intrat in Capricorn! Cele mai afectate zodii de acest tranzit. Gemenii trec la actiune, Taurii trec la discutii serioase

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Venus a intrat in Capricorn! Cele mai afectate zodii de acest tranzit. Gemenii trec la actiune, Taurii trec la discutii serioase

Venus este considerata o planeta dedicata iubirii, romantismului, frumusetii si luxului. Daca Venus ar fi fost o fiinta umana, cu siguranta ar fi fost femeie. O femeie romantica, stilata, cu un puternic. continuă pe Antena3

Harta gripei in Romania! Care sunt cele mai afectate judete

Un numar de 105 de decese confirmate cu virus gripal au fost inregistrate de la inceputul sezonului rece 2018-2019, cele mai multe fiind in judetul Prahova 22 cazuri) si in municipiul Bucuresti 17.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai sincere zodii. Spun mereu adevarul, indiferent cat de dur ar fi

Sinceritatea e o trasatura de apreciat, pe care multe zodii o fac resimtita cu fiecare ocazie. Chiar si atunci cand stiu ca ar rani, unele zodii prefera sa spuna adevarul, fara niciun ocolis. Iata care.

HOROSCOP. Care sunt cele mai razbunatoare zodii. Nu pot sa uite daca le-ai tradat

Unii oameni nu sunt capabili sa mearga mai departe fara sa se razbune atunci cand cineva le-a facut rau. Vor ca cei care le-au gresit sa plateasca, iar razbunarea lor este de-a dreptul.

HOROSCOP. Care sunt cele mai instabile zodii? Racii sunt afectati de fazele Lunii, Sagetatorii au schimbari de dispozitie

A fi instabil emotional nu este ceva cu care ar trebui sa iti fie rusine, este doar foarte important sa recunosti ca aceste lucruri ti se intampla. Daca esti un semn de.

Cele mai WOW genti si posete prezentate la NYFW

Zilele acestea, New York este, fara doar si poate, orasul care da startul celor mai hot trend-uri in materie de moda. Va prezentam astazi cele mai cool genti si posete prezentate la New York Fashion Week.

TOP 10 cele mai scumpe orase din lume in 2019

Cele mai scumpe orase din lume in care sa traiesti in 2019 au fost descoperite in cea de-a 15-a ancheta anuala privind accesul pe piata rezidentiala. Printre tarile cu cele mai scumpe orase se regasesc SUA, China, Canada si Marea Britanie.

Cele mai admirate haine prezentate la New York Fashion Week

Va aratam astazi cele mai admirate haine prezentate in cadrul New York Fashion Week. Cei mai in voga designeri ai momentului s-au intrecut anul acesta in colectii care mai de care mai spectaculoase.

Cele mai comune cinci fantezii amoroase!

Psihologul Justin Lehmiller a intervievat 4,175 de americani cu privire la viata lor sexuala. Astfel, el a realizat unul dintre cele mai ample si mai cuprinzatoare sondaje al fanteziilor sexuale realizat in SUA pana in prezent.

Iata care au fost preturile apartamentelor in 2018, in cele mai mari orase din Romania. Cat au dat romanii, in fuctie de cartier, in Cluj, Bucuresti si Timisoara

Cele mai mari diferente intre preturile apartamentelor pe cartiere, ajungand si la peste 1. 500 de euro pe metru patrat util, pot fi observate in Bucuresti; la polul opus se situeaza Timisoara, unde.

Iata care au fost preturile apartamentelor in 2018, in cele mai mari orase din Romania. Cat au dat romanii, in functie de cartier, in Cluj, Bucuresti si Timisoara

Cele mai mari diferente intre preturile apartamentelor pe cartiere, ajungand si la peste 1. 500 de euro pe metru patrat util, pot fi observate in Bucuresti; la polul opus se situeaza Timisoara, unde.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )