Libnet.ro
UNICEF

14:45

Horoscop weekend, 10 - 11 martie. Vesti excelente pentru nativii acestor doua zodii

Antena3 Antena3,
Horoscop weekend, 10 - 11 martie. Vesti excelente pentru nativii acestor doua zodii

Berbec Oscilezi intre diferite stari emotionale, in acest weekend, insa inspiratia are toate sansele sa apara. Nu vei avea nici un moment de plictiseala in acest weekend, iar duminica o sa-ti doresti. continuă pe Antena3

HOROSCOP weekend 10-11 martie: Se anunta zile grele pentru doua zodii

Horoscopul pentru weekend aduce o multime de surprize pentru toate zodiile. Berbec: HOROSCOP SAMBATA, 10 MARTIE: O dimineata animata: pregatiri de plecare sau, daca va aflati deja intr-o statiune sa.

Horoscop saptamanal spiritual 511 martie 2018. Gata cu minciunile! Cum te afecteaza, in functie de zodie

Horoscop saptamanal SPIRITUAL. Iata mesajul spiritual pentru fiecare zodie in saptamana 5 -11 martie 2018. Saptamanal, fiecare zodie primeste din Univers un aport de energie prin care sufletul isi traieste experientele.

Horoscopul dragostei pentru perioada 7-11 martie. Ce zodie are sanse sa se indragosteasca din nou

Ca tot suntem la inceputul primaverii, iar despre iubire se spune ca renaste in aceasta perioada precum vremea, iata ce zodii au sanse sa se indragostreasca in perioada 7-11 martie. Berbec: in.

Prognoza meteo pentru weekend. in sfarsit si vesti bune

Vremea in 10 martie 2018 va fi deosebit de calda. ANM anunta, de asemenea, pentru 11 martie si 12 martie, temperaturi ridicate, de pana la 19 grade Celsius. in noaptea de vineri spre sambata, regimul.

9-11 martie / Fericiri de weekend: Manifestul Cesereanu, Fotbal infinit de Porumboiu, licitatie de moneda si timbre de la 1700 incoace

Citesc: Scrisoare catre un prieten si inapoi catre tara - un manifest PARTEA INTAI) de Ruxandra Cesereanu. Vad: Fotbal Infinit de Corneliu Porumboiu. Licitez: Denga din 1736 si Timbre China din 1898. Ascult: muzicutistul Marcian Petrescu. Mananc: Bors cu urzici. Beau: Flamboyant din 2013. Tu ce faci in weekendul asta?.

Vesti bune pentru romanii cu rate in lei. Indicele Robor la trei luni a scazut

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 2,06%, potrivit datelor publicate vineri de Banca Nationala a Romaniei.

Vesti bune pentru romani! Ce se intampla cu recuperarea taxei auto

Taxa auto, in diferitele sale forme, platita anterior de soferi, este pregatita sa fie restituita doar pe baza unei cereri si a dovezii de plata, fara obligatia anexarii unor copii ale cartii de.

Vesti BUNE pentru mamici: Plata CASS pentru cei care primesc indemnizatie de crestere a copilului, ELIMINATA

Plata CASS pentru beneficiarii de indemnizatie crestere copil si de venit minim garantat a fost eliminata, miercuri, de Guvern. Executivul a adoptat, prin Ordonanta de urgenta, eliminarea prevederilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )