Libnet.ro
UNICEF

05:30

Vesti bune pentru romani! Ce se intampla cu recuperarea taxei auto

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru romani! Ce se intampla cu recuperarea taxei auto

Taxa auto, in diferitele sale forme, platita anterior de soferi, este pregatita sa fie restituita doar pe baza unei cereri si a dovezii de plata, fara obligatia anexarii unor copii ale cartii de. continuă pe Antena3

Vesti BUNE pentru mamici: Plata CASS pentru cei care primesc indemnizatie de crestere a copilului, ELIMINATA

Plata CASS pentru beneficiarii de indemnizatie crestere copil si de venit minim garantat a fost eliminata, miercuri, de Guvern. Executivul a adoptat, prin Ordonanta de urgenta, eliminarea prevederilor.

Vesti bune pentru romanii cu rate in lei. Indicele Robor la 3 luni a scazut

ROBOR, rata medie a dobanzii la care bancile romanesti se imprumuta intre ele, a coborat luni pe piata interbancara la nivelul de 2,08% la trei luni, de la 2,09% vineri, reiese din datele Bancii Nationale a.

Vesti proaste pentru romani! O noua taxa apare in Romania

Detinatorii de domenii . ro vor plati in fiecare an o taxa de 6 euro fara TVA conform unei decizii luate de ICI, gestionarul departamentului RoTLD. incepand cu data de 1 martie 2018, a intrat in vigoare.

Vesti bune de la meteorologi! Temperaturile cresc pana la 16 grade in urmatoarele zile

Vesti bune de la meteorologi! Vremea se va incalzi in urmatoarele zile. Astazi cerul va fi noros si temporar se vor semnala precipitatii in cea mai mare parte a tarii. Vor fi mai ales ninsori la munte,.

Vesti bune din partea meteorologilor. Vremea pentru urmatoarele zile

Prognoza meteo pentru Bucuresti pentru 5 martie 2018, dar si pentru 6 martie si 7 martie a fost facuta publica de ANM. Vremea va fi rece luni, dar miercuri, in sfarsit, se incalzeste. 5 martie Vremea.

Veste buna pentru romani! Un nou spital va fi deschis. Investitia este de 300 de milioane de euro

Un nou spital va incepe sa functioneze incepand din octombrie 2023, pe Soseaua Bucuresti-Targoviste. Acesta se va numi Sfatul Vasile cel Mare, a anuntat Primaria Sectorului 1. Costurile pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )