Libnet.ro
UNICEF

09:00

Horoscop zilnic - 2 ianuarie. in acest weekend, cel mai bine ne priesc casa si compania celor dragi

Antena3 Antena3,
Horoscop zilnic - 2 ianuarie. in acest weekend, cel mai bine ne priesc casa si compania celor dragi

Horoscop 2 ianuarie. BerbecPrimul weekend din acest an calendaristic iti aduce provocari majore din partea celorlalti. Posibil ca in urma unor discutii sau actiuni ale acestor persoane sa apara temeri majore legate de. continuă pe Antena3

Horoscop zilnic, 3 ianuarie 2016: Balantele se cearta cu cei dragi

Horoscop zilnic, 3 ianuarie 2016. Gemenii vor primi azi o recompensa financiara importanta pentru ajutorul acordat unor prieteni, iar Leii vor cheltui foarte multi bani.

Horoscop zilnic, 2 ianuarie 2016: Sagetatorii risca sa clacheze

Horoscop zilnic, 2 ianuarie 2016. Berbecii au o mare pofta de viata, Capricornii sunt cam melancolici, in timp ce Fecioarele sunt obligate de rude sa ia parte la activitati casnice.

Horoscop zilnic, 1 ianuarie 2016. Taurii se feresc de munca grea

Horoscop zilnic, 1 ianuarie 2016. O zi in care nativii din Leu continua sa se distreze, in timp ce Taurii ocolesc pe cat posibil respondabilitatile care presupun un efort deosebit.

Horoscop zilnic, 31 decembrie 2015. Fecioarele au parte de ajutor neasteptat

Horoscop zilnic, 31 decembrie 2015. Pe final de an 2015, Berbecii ar putea sa piarda o suma considerabila de bani, in timp ce nativii din Fecioara au parte de beneficii la care nu se asteptau.

Cosmin Olaroiu, desemnat cel mai bun antrenor din Orientul Mijlociu, in 2015

Cosmin Olaroiu, antrenorul echipei de fotbal Al Ahli Dubai, a fost desemnat cel mai bun tehnician, in anul 2015, din Orientul Mijlociu, prin votul fanilor din intreaga lume. Olaroiu a reusit sa ii devanseze.

Cosmin Olaroiu, cel mai bun antrenor din Orientul Mijlociu

Cosmin Olaroiu, tehnicianul celor de la Al Ahli Dubai, a fost desemnat cel mai bun antrenor din Orientul Mijlociu in anul 2015.

Cosmin Olaroiu, cel mai bun antrenor din Orientul Mijlociu in 2015

Tehnicianul echipei Al-Ahli Dubai, Cosmin Olaroiu, a fost desemnat cel mai bun antrenor din Orientul Mijlociu, intr-un sondaj realizat de site-ul ahdaaf. me, pe baza voturilor fanilor din intreaga lume.

Cel mai mare risc economic pentru anul 2016

Cel mai mare risc financiar in 2016 ar putea fi cel manifestat pe toata durata anului 2015, releva o analiza Reuters, potrivit zf. ro. Pietele financiare traiesc cu urmarile deflatiei din sectorul energiei .

Cel mai inalt om de zapada s-a topit

Cel mai inalt om de zapada construit vreodata a masurat 37,21 metri inaltime, potrivit guinessworldrecords. com, si cei care l-au facut au avut nevoie de o luna de zile sa-l termine.

AUDIO. Un cantec difuzat doar cateva zile pe an, cel mai bine vandut din istorie

O melodie dedicata Craciunului, piesa White Christmas Craciun alb), in interpretarea artistului american Bing Crosby este cel mai bine vandut hit din istoria recenta a muzicii. inregistrarea a fost publicata in 1942 de catre casa de discuri Decca. Autorul cantecului este Irving Berlin, american de origine rusa, considerat printre cei mai buni compozitori din istoria SUA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )