Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cosmin Olaroiu, desemnat cel mai bun antrenor din Orientul Mijlociu, in 2015

Antena3 Antena3,
Cosmin Olaroiu, desemnat cel mai bun antrenor din Orientul Mijlociu, in 2015

Cosmin Olaroiu, antrenorul echipei de fotbal Al Ahli Dubai, a fost desemnat cel mai bun tehnician, in anul 2015, din Orientul Mijlociu, prin votul fanilor din intreaga lume. Olaroiu a reusit sa ii devanseze. continuă pe Antena3

Cosmin Olaroiu, cel mai bun antrenor din Orientul Mijlociu

Cosmin Olaroiu, tehnicianul celor de la Al Ahli Dubai, a fost desemnat cel mai bun antrenor din Orientul Mijlociu in anul 2015.

Cosmin Olaroiu, cel mai bun antrenor din Orientul Mijlociu in 2015

Tehnicianul echipei Al-Ahli Dubai, Cosmin Olaroiu, a fost desemnat cel mai bun antrenor din Orientul Mijlociu, intr-un sondaj realizat de site-ul ahdaaf. me, pe baza voturilor fanilor din intreaga lume.

Cosmin Olaroiu, pe cai mari. E cel mai bun antrenor din Orientul Mijlociu

Cosmin Olaroiu a fost desemnat antrenorul anului 2015 in Orientul Mijlociu. Antrenorul roman care al echipei Al-Ahli din Emiratele Arabe Unite i-a devansat pe Christian Gross Al-Ahli Jeddah), Zlatko Dalic Al-Ain) si Yahya Golmohammadi Zob Ahan).

Kanye West, cel mai elegant barbat din 2015

Inca o veste buna pentru Kanye West. Rapperul, transformat si in designer, a fost votat cel mai elegant barbat din 2015 de catre cititorii revistei GQ.

AUDIO. Un cantec difuzat doar cateva zile pe an, cel mai bine vandut din istorie

O melodie dedicata Craciunului, piesa White Christmas Craciun alb), in interpretarea artistului american Bing Crosby este cel mai bine vandut hit din istoria recenta a muzicii. inregistrarea a fost publicata in 1942 de catre casa de discuri Decca. Autorul cantecului este Irving Berlin, american de origine rusa, considerat printre cei mai buni compozitori din istoria SUA.

Faze Tari: Descoperirea bizara facuta de arheologi in Austria: un telefon de 800 de ani; A fost descoperit cel mai batran copac din lume. Ce varsta are acesta; Isi dau cu balega pe fata ca sa intinereasca

Si-a adunat fostele iubite intr-un grup pe WhatsApp! Ce a iesit e ilar. Uneori, perioada Sarbatorilor poate fi dificila, mai ales cand nu ai un partener. Mike Tyson, facut KO de o jucarie. Celebrul Mike Tyson, unul dintre cei mai renumiti pugilisti din toate timpurile, a fost protagonistul unui moment cel putin.

Cum arata cel mai bun 11 al anului 2015

Revista franceza France Football, cea care in colaborare cu FIFA desemneaza anual castigatorul Balonului de Aur, a intocmit echipa ideala a anului 2015.

Cele mai bune telefoane din 2016: de la iPhone 7 la LG G5

Anul trecut am vazut cateva smartphone-uri foarte interesante. Gigantii au reusit sa ne uimeasca cu o serie de inovatii, iar companiile mai mici au reusit sa se faca remarcate prin telefoane mai ieftine, dar foarte bune. Cum vor arata, totusi, cele mai bune telefoane din 2016? Destul de bine, spunem noi. in 2016, ne asteptam [].

Cel mai inalt om de zapada a fost construit intr-o luna. Cat masoara

Cel mai inalt om de zapada construit vreodata masoara, potrivit guinessworldrecords. com, 37,21 metri inaltime, celor care l-au facut luandu-le o luna de zile sa-l termine, potrivit Agerpres. Cel mai inalt.

Cel mai mare risc economic pentru anul 2016

Cel mai mare risc financiar in 2016 ar putea fi cel manifestat pe toata durata anului 2015, releva o analiza Reuters, potrivit zf. ro. Pietele financiare traiesc cu urmarile deflatiei din sectorul energiei .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )