Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cel mai mare risc economic pentru anul 2016

Antena3 Antena3,
Cel mai mare risc economic pentru anul 2016

Cel mai mare risc financiar in 2016 ar putea fi cel manifestat pe toata durata anului 2015, releva o analiza Reuters, potrivit zf. ro. Pietele financiare traiesc cu urmarile deflatiei din sectorul energiei . continuă pe Antena3

GALERIE FOTO. Cel mai mare foc de artificii de Anul Nou

Cel mai mare si spectaculos foc de artificii de Anul Nou a putut fi vazut in Dubai, in 2014. Artificiile au fost lansate de pe turnul cladirii Burj Khalifa, la randul sau cea mai mare din lume.

Cel mai mare baterist al lumii a murit

John Brad Bradbury, bateristul trupei The Specials, a murit la varsta de 62 de ani. Anuntul a fost postat pe Twitter, scrie BBC. Regretam profund sa le luam la revedere de la marele nostru prieten, cel mai.

De ce Clujul si Timisoara au cel mai mare numar de SRL-D-uri

Spiritul antreprenorial si comunitatile mari de studenti se numara printre motivele pentru care tinerii din Transilvania si Banat mizeaza pe astfel de companii.

Revelionul Antena 1 cu Dan Negru - cea mai mare cota de piata din ultimii zece ani, pe comercial

Revelionul starurilor 2016, prezentat de Dan Negru, a fost lider incontestabil de audienta pe toate segmentele de public, la diferenta zdrobitoare fata de concurenta si a reusit sa atraga cel mai mare.

Subiectele Zilei: Scandalul care a scos din minti Casa Regala. Majestatea Sa este indignat de acuzatiile care pun la indoiala capacitatile sale; Ce asteptari au partidele mici pentru anul 2016; Parlamentarii pregatesc uniforme scolare pentru toti elevii

De ce vrea Turcia sa-si mareasca influenta in Dobrogea. Moscheea care se va contrui la Bucuresti este numai varful iceberg-ului. In spatele usilor. Ce s-a intamplat de fapt in cele 11 spitale in care au ajuns victimele din Colectiv. Concluzii alarmante in raportul oficial. Ranitii de la.

Cea mai mare diferenta de audienta intre Antena 1 si Pro TV, inregistrata de Anul Nou: Revelionul lui Dan Negru, audienta de 10 ori mai mare

Revelionul lui Dan Negru, al 16-lea consecutiv prezentat de omul de televiziune, a inregistrat cea mai mare audienta in noaptea de Anul Nou, la mare distanta fata de celelalte posturi TV. Programul difuzat de Antena 1 in noaptea de Revelion a inregistrat o audienta de zece ori mai mare fata de principalul concurent, Pro Tv, scriePaginademedia. ro.

Anul 2016 incepe cu o serie de taxe reduse, dar si cu majorari la impozitele locale

Anul 2016 incepe cu scaderea cotei generale de TVA de la 24% la 20%, cu TVA 9% pentru apa, atat potabila cat si de uz industrial si agricol, cu un impozit pe dividende de 5%, in scadere de la 16%, cu un regim diferentiat de impozitare pentru microintreprinderi, dar si cu impozite mai mari pentru cladiri, scrie Agerpres.

De ce este important anul 2016 pentru Justitie

In anul 2016 se va stabili daca in urmatorii ani vom avea Justitie independenta, cu DNA si inalta Curte functionale, cu instante curajoase; daca vom avea un Consiliu Superior al Magistraturii care sa apere cu adevarat independenta magistratilor.

Concluzii dupa 2015 si asteptari pentru 2016 de la executivi de top din industria auto: optimism generalizat si apreciere mai mare pentru munca oamenilor

Anul 2016 se anunta bun pentru piata auto din Romania, conform catorva inalti executivi din industrie. Optimismul este generalizat, respectul pentru oameni si munca lor par sa fie mai apreciate ca oricand, iar incheierea anului 2015 pe plus arata ca revenirea vanzarilor auto pe crestere in 2014 nu a fost o chestiune de conjunctura.

Astrolog: Anul 2016 va fi rodnic, daca vom renunta la iluzii

Anul 2016 va aduce mai multe surprize si va fi rodnic daca oamenii vor renunta la iluzii si vor incepe a munci. Favoritii astrelor in anul maimutei de foc, simbolul anului care vine, vor fi persoanele pragmatice si intreprinzatoare, sunt doar cateva dintre previziunile pentru anul ce vine, facute de astrologul Lucia Palii.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )