Libnet.ro
UNICEF

10:45

Horoscop zilnic, 3 ianuarie 2016: Balantele se cearta cu cei dragi

Adevărul Adevărul,
Horoscop zilnic, 3 ianuarie 2016: Balantele se cearta cu cei dragi

Horoscop zilnic, 3 ianuarie 2016. Gemenii vor primi azi o recompensa financiara importanta pentru ajutorul acordat unor prieteni, iar Leii vor cheltui foarte multi bani. continuă pe Adevărul

Horoscop zilnic, 2 ianuarie 2016: Sagetatorii risca sa clacheze

Horoscop zilnic, 2 ianuarie 2016. Berbecii au o mare pofta de viata, Capricornii sunt cam melancolici, in timp ce Fecioarele sunt obligate de rude sa ia parte la activitati casnice.

Horoscop zilnic, 1 ianuarie 2016. Taurii se feresc de munca grea

Horoscop zilnic, 1 ianuarie 2016. O zi in care nativii din Leu continua sa se distreze, in timp ce Taurii ocolesc pe cat posibil respondabilitatile care presupun un efort deosebit.

Horoscop zilnic - 2 ianuarie. in acest weekend, cel mai bine ne priesc casa si compania celor dragi

Horoscop 2 ianuarie. BerbecPrimul weekend din acest an calendaristic iti aduce provocari majore din partea celorlalti. Posibil ca in urma unor discutii sau actiuni ale acestor persoane sa apara temeri majore legate de.

Horoscop zilnic, 31 decembrie 2015. Fecioarele au parte de ajutor neasteptat

Horoscop zilnic, 31 decembrie 2015. Pe final de an 2015, Berbecii ar putea sa piarda o suma considerabila de bani, in timp ce nativii din Fecioara au parte de beneficii la care nu se asteptau.

Ai sediul firmei in apartamentul in care locuiesti? Iata ce se schimba incepand din 1 ianuarie 2016

Incepand de luni 4 ianuarie, vor intra in vigoare o serie de legi cu caracter fiscal adoptate in ultimele zile ale anului trecut, legi care includ peste 30 de modificari punctuale ale Codului Fiscal. O sinteza a lor o publicam mai jos, urmand ca normelor metodologice ale Codului sa le dedicam o analiza speciala. E drept, cresterea salariului minim garantat nu intra in vigoare de luni ci de la 1 mai 2016, cand acesta va urca la 1. 250 lei. Consultati actul normativ aici!.

Se poate paria legal si de la 1 ianuarie 2016

Casele de pariuri care si-au luat licenta de operare in Romania in anul 2015 vor putea accepta pariuri si de la 1 ianuarie 2016, iar jucatorii nu risca nimic din punct de vedere legal.

HOROSCOP 3 IANUARIE. Taurii si gemenii sunt fortati sa-si schimbe rezolutiile. Afla previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 3 ianuarie. Taurii si gemenii trebuie sa-si schimbe rezolutiile, sub influenta lui Marte, iar capricornii vor sa se mute.

HOROSCOP 2 IANUARIE. Sagetatorii primesc informatii importante. Afla previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 2 ianuarie. Berbecii si fecioarele simt nevoia sa leneveasca, iar capricornii isi pun la punct bugetul.

Zile norocoase la bani si in dragoste, in ianuarie 2016, in functie de zodie

Astrologii anunta anul 2016 debuteaza cu tot felul de oportunitati pentru toti nativii zodiacului. Astfel, exista cateva zile norocoase la bani si in dragoste inca din prima luna a lui 2016, din ianuarie, pentru fiecare.

Horoscop zilnic - 30 decembrie. Luna se afla in Fecioara si activeaza zona casei, familiei si sufletului

Horoscop 30 decembrie. BerbecUnele sarcini nu-ti plac astazi, dar nu le prea poti evita, mai ales daca e vorba de lucruri pe care le-ai tot amanat in sfera profesionala. Cu cat esti mai disciplinat, organizat si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )