Libnet.ro
UNICEF

16:30

Horoscop zilnic, 28 ianuarie 2016: Fecioarele, invidiate de colegi

Adevărul Adevărul,
Horoscop zilnic, 28 ianuarie 2016: Fecioarele, invidiate de colegi

Horoscop zilnic, 28 ianuarie 2016. Planurile de calatorie ale Leului sunt aproape de a deveni realitate, cu sau fara voia lui. Sagetatorii primesc invitatii pe care nu isi doresc sa le onoreze. continuă pe Adevărul

Horoscop zilnic, 25 ianuarie 2016. Fecioarele sunt coplesite de sarcini profesionale

Horoscop zilnic, 25 ianuarie 2016. in timp ce Berbecii au sanse sa-si imbunatateasca situatia financiara, Fecioarele se confrunta cu indatoriri profesionale tot mai complexe.

Horoscop zilnic, 27 ianuarie 2016: Racul face greseli cu carul

Horoscop zilnic, 27 ianuarie 2016. Unii nativi nu se dau inapoi cand vine vorba de munca, chiar daca ajung in pragul epuizarii. Sentimentul de coplesire le strica ziua altora.

Horoscop zilnic, 26 ianuarie 2016. Scorpionii se lasa cuprinsi de tristete

Horoscop zilnic, 26 ianuarie 2016. Berbecii nu iau in seama avertismentele rudelor, iar nativii din Scorpion se lasa cuprinsi de tristete, desi aparent sunt foarte optimisti.

HOROSCOP 28 ianuarie. Racii se bucura de armonie in cuplu. Afla previziunile pentru zodia ta

Horoscop 28 ianuarie. Racii au parte de armonie in cuplu, iar leii trebuie sa fie fermi pe pozitie, pentru mentinerea unor asteptari realiste asupra unui proiect.

Handbal masculin pe 28 ianuarie. Meci de cupa intre AHC Dunarea si Dinamo Bucuresti

La trei luni de la inchiderea salii Polivalente pentru obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu si montarea trapelor de fum, cea mai mare sala de sport din Baragan se redeschide. Pe 28 ianuarie AHC Dunarea Calarasi joaca meciul de Cupa la handbal masculin cu Dinamo Bucuresti.

MACRO NEWSLETTER 26 Ianuarie 2016

Activitatea in sectorul privat din Franta a crescut usor in ianuarie 2016, pe fondul stagnarii activitatii din sectorul industrial.

Saptamana Europeana de Prevenire a Cancerului de Col Uterin 24 30 ianuarie 2016

In perioada 24-30 ianuarie 2016 se deruleaza Campania de Prevenire a Cancerului de Col Uterin sub sloganul STOP cancerului de col uterin. Astfel, se doreste incurajarea adolescentelor si femeile de toate varstele sa participe la programele de screening pentru cancerul de col uterin si de vaccinare specifice, pentru prevenirea acestei afectiuni grave.

HOROSCOP 26 ianuarie. Sagetatorii ar trebui sa ceara o marire de salariu. Afla previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 26 ianuarie. E momentul potrivit pentru sagetatori sa ceara o marire de salariu, iar penru fecioare, sa aiba o discutie serioasa cu partenerii lor. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunle pentru zodia ta.

Cupa Romaniei la handbal masculin se joaca pe 28 ianuarie. Fortele de ordine, pregatite sa supravegheze meciul

Zeci de jandarmi sunt mobilizaai in teren, joi seara, la sala Polivalenta, pentru a asigura ordinea si linistea publica la partida A. Dunarea Calarasi si C. Dinamo Bucuresti, in cadrul Cupei Romaniei la handbal masculin.

LOTO, LOTO 6 DIN 49: Numerele extrase duminica, 24 ianuarie

Duminica, 24 ianuarie 2016, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc, dupa ce la tragerile loto de joi s-au inregistrat 16. 191 de castiguri in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )