Libnet.ro
UNICEF

10:45

HOROSCOP. Zodiile care ascund cele mai multe secrete

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodiile care ascund cele mai multe secrete

Cu totii stim cateva persoane care tin aproape totul secret despre viata lor. Cu greu afli ce au mai facut, daca nu vor ele sa spuna. Gemeni - isi ascund foarte bine viata. continuă pe Antena3

Romnia a depasit Ungaria si Polonia la productia auto. Cum stam n UE si catre ce piete merg cele mai multe masini produse n Uniune

Romania a fost anul trecut pe locul opt la productia de masini in UE, depasind Polonia si Ungaria, insa tara noastra este foarte departe de Slovacia si Cehia. Raportul ACEA pentru industria auto europeana arata ca Japonia si Turcia sunt pietele de unde vin cele mai multe autoturisme importate de UE, in timp ce SUA si China sunt principalele destinatii de export. La autobuze si vehicule comerciale, Turcia este principala tara care exporta in UE.

Cristina Tarcea, dupa ce Kovesi a strans cele mai multe voturi in Comisia LIBE: intotdeauna m-am bucurat de succesul oricarui roman

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, judecatoarea Cristina Tarcea, i-a urat succes fostei sefe a Directiei Nationale Anticoruptie Laura Codruta Kovesi, care a obtinut cele mai multe voturi in.

Parchetul European: Laura Codruta Kovesi, cele mai multe voturi in Comisia LIBE a Parlamentului European

Laura Codruta Kovesi a obtinut cele mai multe voturi in Comisia LIBE a Parlamentului European. Fosta sefa DNA a obtinut 26 de voturi, cu patru voturi peste cele 22 de voturi obtinute de candidatul francez,Francois Bohnert. Andres Ritter, procurorul german, a primit un singur vot.

Maria Grapini, dupa ce Kovesi a strans cele mai multe voturi in Comisia LIBE: Este o diferenta suficient de mare

Maria Grapini a avut o reactie dupa ce Laura Codruta Kovesi a primit cele mai multe voturi din Comisia LIBE. Nu este un vot foarte castigator, pentru ca patru voturi diferenta fata de 22 in Consi.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamana de cosmar. Atrag tot ghinionul

Saptamana care tocmai incepe nu aduce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale. Nimic nu le merge bine. HOROSCOP BERBEC- Nu te simti in apele tale. Treci printr-o perioada ciudata si cauti o forma.

Laura Codruta Kovesi, cele mai multe voturi in Comisia LIBE pentru functia de sef al Parchetului European. Totul se decide la negocieri

Controverse uriase dupa audierea Laurei Codruta Kovesi la Bruxelles. Fosta sefa a DNA este acuzata ca a mintit in fata membrilor comisiilor de libertati si de control bugetar pe mai multe teme extrem de.

HOROSCOP. Atentie! Acestea sunt cele mai materialiste zodii!

Leu - Cand are bani putini, vrea sa faca bani multi. Cand are bani multi, vrea sa faca si mai multi. Leul se numara cu siguranta printre zodiile materialiste ale horoscopului european. Este practic si realist, ii place s.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un Martie incredibil de prost. incepe cea mai grea luna a anului pentru ele

Luna Martie nu aduce nimic bun pentru aceste trei zodii. Nimic nu le merge asa cum si-ar dori. HOROSCOP BERBEC- Esti inconjurata de vampiri energetici si se simte. Ai cosmaruri, te simti letargica si.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea noroc in dragoste in luna martie

Luna martie 2019 vine cu vesti bune si noroc in dragoste pentru o parte dintre zodii. Acestea se vor bucura de prezenta lui Venus, planeta iubirii si a armoniei. Leu - Cei care se afla in.

Care sunt cele mai bune marci auto care-ti ofera cele mai fiabile masini

Care sunt cele mai bune marci auto? Este o intrebare pe care oricare dintre noi am gandit-o. Nimeni nu-ti va oferi un raspuns multumitor, mai ales ca sunt foarte multi producatori si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )