Libnet.ro
UNICEF

10:15

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o luna Aprilie de vis. Reusesc sa faca tot ce isi propun

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodiile care vor avea o luna Aprilie de vis. Reusesc sa faca tot ce isi propun

Aceste trei zodii vor avea o luna de vis, cu dorinte implinite si castiguri financiare. HOROSCOP BERBEC- Este luna ta, asa ca stralucesti si emani energie prin toti porii. Esti carismaticsi te. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o luna Aprilie de cosmar. Nu le merge nimic bine

Luna Aprilie nu aduce nimic bun pentru aceste trei zodii. HOROSCOP TAUR- Simti ca nu iti gasesti locul. Esti trista si melancolica. Ai nevoie sa ierti si sa lasi trecutul in urma. A venit.

HOROSCOP, cu Mariana Cojocaru pentru luna aprilie. Berbecii pot fi tradati, Leii trec prin momente dificile

Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru prezinta previziunile astrelor pentru luna aprilie. HOROSCOP BERBEC Marte, patronul vostru astral paraseste zodia Taurului si intra in Gemeni. Cum Mercur a revenit.

HOROSCOP. Cele trei zodii care vor avea parte de magie in iubire in aceasta saptamana

Saptamana 25 - 31 martie aduce bucurie pentru aceste trei semne zodiacale. BERBEC - Te simti perfect, iar acest lucru se vede si se simte. Vei reusi sa faci fata situatiilor mult mai bine, est.

Vizita Papei la Blaj: 42.000 de pelerini vor avea acces pe Campia Libertatii / Detalii organizatorice

000 de pelerini vor avea acces in 2 iunie pe Campia Libertatii din Blaj, unde Papa Francisc va oficia o liturghie si va beatifica sapte episcopi martiri greco-catolici. La intalnirea cu Suveranul Pontif sunt asteptati pelerini din intreaga tara, din SUA, Canada si din toata Europa, 700 de preoti si 400 de jurnalisti. Potrivit oficialitatilor, pe Campia Libertatii vor fi amplasate 26. 000 de scaune, iar pana acum pentru biletele distribuite gratuit s-au inscris 33. 000 de pelerini, scrie Alba 24.

Mentalitatea si teama de esec, principalele obstacole pentru cei care vor sa porneasca o afacere in Romania

Mentalitatea si teama de esec ocupa primul loc in topul celor mai importante obstacole pentru cei care vor sa inceapa si sa dezvolte o afacere in Romania, conform Barometrului Startup-urilor din Romania realizat de EY Romania, Impact Hub Bucharest si.

Mentalitatea si teama de esec, principalele obstacole pentru cei care vor sa porneasca o afacere in Romania

Mentalitatea si teama de esec ocupa primul loc in topul celor mai importante obstacole pentru cei care vor sa inceapa si sa dezvolte o afacere in Romania, conform Barometrului Startup-urilor din Romania realizat de EY Romania, Impact Hub Bucharest si Startarium. Educatia precara, impredictibilitatea fiscala si situatia politica actuala se claseaza pe a doua pozitie, fiind resimtite si mentionate de 12% dintre antreprenorii chestionati in cadrul studiului.

Horoscop. Zodia care isi ia adio de la bani in luna aprilie

Aprilie bate la usa si nu vine cu vesti bune pentru o zodie in ceea ce priveste planul financiar. Daca in aprilie o zodie spera ca poate castiga bani in plus, planurile ei vor fi, din pacate, stricate.

HOROSCOP pentru toata luna aprilie. Berbecii sunt gata de lupta, Racii trebuie sa se concentreze pe cariera

HOROSCOP A patra luna din an se anunta cu provocari pentru majoritatea zodiilor. Totusi, unele au parte de noroc cu carul. HOROSCOP BERBEC Luna aceasta este despre lupte. Ai o multime de energie si esti gata.

HOROSCOP 29 martie. Taurii au o zi cu emotii extreme. Leii vor avea succes excelent

Horoscop Berbec. Nu te simti deloc bine intr-un anturaj in care nu se vorbeste decat despre probleme, necazuri, lipsuri. Esti intr-o pasa sensibila cand astfel de subiecte te pot influenta in mod negativ,.

HOROSCOP chinezesc pentru saptamana 1-7 aprilie 2019. Sobolanii trebuie sa fie generosi, Tigrii starnesc ingrijorari

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 1-7 APRILIE 2019 din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant. Anul Mistretului va tine pana pe 25 ianuarie 2020 cand va fi inlocuit cu cel al Sobolanului de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2655 seconds )