Libnet.ro
UNICEF

00:07

HOROSCOP pentru toata luna aprilie. Berbecii sunt gata de lupta, Racii trebuie sa se concentreze pe cariera

Antena3 Antena3,
HOROSCOP pentru toata luna aprilie. Berbecii sunt gata de lupta, Racii trebuie sa se concentreze pe cariera

HOROSCOP A patra luna din an se anunta cu provocari pentru majoritatea zodiilor. Totusi, unele au parte de noroc cu carul. HOROSCOP BERBEC Luna aceasta este despre lupte. Ai o multime de energie si esti gata. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o luna Aprilie de cosmar. Nu le merge nimic bine

Luna Aprilie nu aduce nimic bun pentru aceste trei zodii. HOROSCOP TAUR- Simti ca nu iti gasesti locul. Esti trista si melancolica. Ai nevoie sa ierti si sa lasi trecutul in urma. A venit.

HOROSCOP. Cum schimba zodiile un bec. Berbecii sunt cei mai rapizi, insa cum schimba Fecioarele becul nu o face nimeni!

Amuza-te afland de cati reprezentanti ai unei zodii este nevoie pentru a schimba un bec Berbec: Nu te intreba, deja l-au schimbat! Taur: Taurii folosesc becuri care nu trebuie schimbate. Gemeni: Cel putin doi.

Doua cursuri de formare profesionala, organizate pentru 28 de someri in luna aprilie

Peste 2. 200 persoane vor participa la cursurile gratuite organizate de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) in luna aprilie 2019. in judetul Calarasi, doar 28 de someri vor participa la instruiri gratuite.

HOROSCOP 26 MARTIE. Venus in Pesti da culoare vietii. Berbecii sunt iritati, Gemenii trebuie sa aiba grija la partener

Zi speciala azi, cu influente astrale puternice. Luna in Sagetator face cuadratura cu Mercur si Neptun. Pot aparea putina confuzie si hoas, de aceea nu este indicat sa iei vreo decizie majora azi.

Horoscop. Zodia care isi ia adio de la bani in luna aprilie

Aprilie bate la usa si nu vine cu vesti bune pentru o zodie in ceea ce priveste planul financiar. Daca in aprilie o zodie spera ca poate castiga bani in plus, planurile ei vor fi, din pacate, stricate.

HOROSCOP pentru saptamana 25-31 martie. Evenimente astrale majore! Berbecii trebuie sa profite la maximum, Gemenii au multe idei creative

Iata horoscopul saptamanal 25-31 martie 2019. Incepe o saptamana puternica, una din acele saptamani pentru care trebuie sa fii mai mult decat pregatit. Evenimentele astrale ale saptamanii sunt majore. Dar, sa.

HOROSCOP. Mesaje de la Arhanghelul Mihail pentru zodii 26 martie. Berbecii trebuie sa aiba incredere, Gemenii trebuie sa o ia de la capat

Iata pentruMARTI 26 MARTIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 26 martie. Berbecii trebuie sa aiba incredere, Gemenii trebuie sa o ia de la capat

Iata pentruMARTI 26 MARTIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj.

HOROSCOP FECIOARA, cu Minerva pentru toata primavara. Fiti atenti la amenintari, aveti nevoie de o companie placuta

HOROSCOP FECIOARA Accentul se pune pe oameni si pe relatii, de la personal la platonian si profesional. Vei realiza ca pentru a te ajuta sa obtii succesul oamenii trebuie sa isi imbunatateasca la randul.

HOROSCOP LEU, cu Minerva, pentru toata primavara. Darami bariere, e momentul sa devii liber profesionist

HOROSCOP LEU Relationarea fata in fata te va atrage mai mult acum decat activitatile de grup sau spre alte asociatii ocazionale. Daca esti singur, esti mai dornic decat de obicei sa intri intr-o relatie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )