Libnet.ro
UNICEF

18:00

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 18 IULIE 2020 pentru Zodia Balanta

B1 B1,
HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 18 IULIE 2020 pentru Zodia Balanta

Nu te mai gandi la pasii parcursi pana aici, la cat de greu ti-a fost inainte, ci conteaza ca nivelul la care esti acum e unul stabil, clar, bine definit, care nu-ti mai inspira nicio indoiala. Ai acum. continuă pe B1

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 18 IULIE 2020 pentru Zodia Sagetator

Priveste adanc in inima ta ca sa descoperi imense resurse de a ierta si de a trece cu vederea aspecte care ti-au incarcat inutil sufletul cu nemultumiri. Momentul e perfect pentru a observa, de fapt, ca nu mai.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 18 IULIE 2020 pentru Zodia Capricorn

Ai curaj sa visezi, sa trasezi o directie de evolutie a planurilor tale, pe cateva zile sau luni de acum inainte, pentru ca esti intr-un moment in care imaginatia da roade. Nu sunt doar vise frumoase, dar.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 18 IULIE 2020 pentru Zodia Rac

Ai motive sa respiri usurat ca greul a trecut, pentru ca ai ajuns la capatul unei actiuni care te-a stresat din plin. Acum totul se linisteste, pare mult mai usor, si te bucuri de senzatia de eliberare care te.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 18 IULIE 2020 pentru Zodia Fecioara

Esti la capatul unei calatorii simbolice, pentru care ai depus mari eforturi, dar ai motive de mandrie personala pentru tot ce ai realizat pe parcurs. E vremea sa pui punct unei etape, indiferent cat de.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 18 IULIE 2020 pentru Zodia Pesti

Prezenta ta face bine unei persoane care trece prin momente foarte dificile. Reusesti sa aduni un grup mai larg de persoane alaturi de cel trist care sa-i ridice moralul si sa-l sustina la greu, ceea ce se va.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 18 IULIE 2020 pentru Zodia Scorpion

Prezenta prietenilor are efecte miraculoase asupra psihicului tau, deoarece nu ai timp sa te gandesti la ale tale datorita veseliei si galagiei create de ei. Implica-te in buna dispozitie din jurul tau,.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 18 IULIE 2020 pentru Zodia Varsator

S-a nascut un gand fragil in mintea ta, dar suficient de puternic incat sa te irite, ca un ghimpe de frica care nu merita nici macar observat! E un fleac, un hop minor care va fi trecut fara nicio problema,.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 18 IULIE 2020 pentru Zodia Taur

Lasa in urma tot ce nu-ti mai serveste si zboara liber spre ceva nou. Nu te mai crampona de vechi ghiulele pe care le-ai tot carat prinse de picior, ci profita de ocazia aceasta de a evada din zona care ti-a bl.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 18 IULIE 2020 pentru Zodia Gemeni

Nimic nu-ti convine din ceea ce auzi, de parca ti-ai agatat toate sperantele pe o anumita informatie care nu vine in forma mult dorita. E pacat sa pierzi o multime de alte vesti sau solutii bune doar.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 18 IULIE 2020 pentru Zodia Leu

Nu pune la suflet atitudinea cam agresiva a celor din jurul tau, ci intoarce-le orice replica mai acida cu o ironie, cu o gluma, cu un joc de cuvinte, ca sa le arati ca nu te superi pe ei. Daca ar vedea la.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )