Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hossu: Daca nu va creste salariul minim, vom avea miscari de strada

Adevărul Adevărul,
Hossu: Daca nu va creste salariul minim, vom avea miscari de strada

Liderul CNS Cartel Alfa, Bogdan Hossu, a declarat ca, daca salariul minim pe economie nu va creste de la 1 ianuarie, cel mai probabil din 15 ianuarie vor fi miscari de strada, precizand si ca Guvernul nu are nicio justificare pentru a mentine o discriminare intre sectorul economic si cel bugetar. continuă pe Adevărul

Bogdan Hossu, CNS Cartel Alfa: Daca nu va creste salariul minim, vom avea miscari de strada

Bogdan Hossu, liderul CNS Cartel Alfa, a declarat ca, daca salariul minim pe economie nu va creste de la 1 ianuarie, cel mai probabil din 15 ianuarie vor fi miscari de strada, precizand si ca Guvernul nu are nicio justificare pentru a.

UPDATE Guvernul propune majorarea salariului minim incepand din luna mai, sindicatele se opun/ Bogdan Hossu: Daca nu va creste salariul minim, vom avea miscari de strada

Reprezentantii Guvernului au propus, in discutiile de luni seara din Consiliul National Tripartit, majorarea salariului minim pe economie incepand cu 1 mai 2016, motivand ca este necesar un studiu de impact, insa sindicatele se opun, a declarat pentru Mediafax liderul CNS Cartel Alfa, Bogdan Hossu. Acesta a mai spus ca, daca salariul minim pe economie nu va creste de la 1 ianuarie, cel mai probabil din 15 ianuarie vor fi miscari de strada, precizand si ca Guvernul nu are nicio justificare pentru a mentine o discriminare intre sectorul economic si cel bugetar.

Guvernul, sindicatele si patronatele negociaza SALARIUL MINIM pe 2016

Reprezentantii Guvernului, liderii confederatiilor sindicale si reprezentantii patronatelor discuta salariul minim pe economie in 2016, informeaza Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )