Libnet.ro
UNICEF

19:31

HOT! Alexo a lansat videoclipul noului single Fata de bani gata!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Alexo a lansat videoclipul noului single Fata de bani gata!

Tanarul in varsta de 18 ani, finalist al show-ului M-a facut mama Artist difuzat la Prima TV, a lansat astazi un nou single. Dupa succesul avut cu melodia I wanna care s-a bucurat de un succes international imens, Alexo ne aduce in prim plan noua sa melodie Fata de bani gata ce descrie majoritatea fetelor . continuă pe Devorator Monden

HOT! Anda Adam prezinta videoclipul noului single Daca ar fi

Dupa ce si-a lansat noul single, Daca ar fi, in cadul galei RMA 2013, astazi, una dintre divele din showbizul romanesc Anda Adam lanseaza videoclipul oficial pentru acest nou single. Filmat in regia lui Florin Botea, videoclipul este unul de stare, cu o poveste simpla, despre incurcatele cai ale iubirii sau despre iubirea vazuta ca .

HOT! Union J au lansat videoclipul piesei Beautiful Life!

Cei patru baieti isi incanta fanii cu noul lor clip, cel pentru single-ul Beautiful Life. Piesa, care va fi lansata oficial pe 21 octombrie, este cel de-al doilea single extras de pe albumul de debut eponim al formatiei Union J. Actiunea clipului are loc la marginea unui oras unde baietii isi interpreteaza piesa intr-o plina .

HOT! Dj Andi a lansat videoclipul piesei TROUBLE feat. Naz Tokio

DJ Andi, vinovatul pentru emisiunea DJ Andi In The Mix de pe Music Channel, nu avea cum sa lipseasca de la Romanian Music Awards, asa ca artistul a adus pe scena un show de zile mari. Andi a facut echipa cu artista din America, Naz Tokio, cu care a colaborat la piesa Trouble, pe care .

Avicii a lansat videoclipul piesei You Make Me!

DJ-ul suedez a realizat pentru noul sau single un clip plin de dans si voie buna. You Make Me este cel de-al doilea single extras de pe albumul de debut al lui Avicii, intitulat True, care este lansat astazi, 17 septembrie. Piesa reprezinta o colaborare cu Salem Al Fakir. Actiunea clipului are loc intr-un local .

HOT! Britney Spears prezinta noul single Work Bitch

Britney Spears isi pregateste revenirea in muzica cu lansarea unei noi piese si a unui nou clip, in care artista apare aproape goala. Work Bitch a aparut in online mai devreme si reprezinta primul extras pe single de pe cel de-al optulea album al lui Britney, care va fi lansat in toamna acestui an. Piesa .

Mel B (ex-Spice Girls) a lansat videoclipul piesei For Once In My Life!

Fosta membra a celebrei formatii britanice isi face din nou aparitia in peisajul muzical dupa opt ani de la lansarea ultimului sau material discografic. For Once In My Life este primul single de pe viitorul album al lui Mel B, al carui titlu inca nu se cunoaste, dar care se pare ca este programat sa .

50 Cent a lansat videoclipul piesei NY!

Dupa ce saptamana trecuta ne-a incantat cu o noua piesa, intitulata Cant Help Myself, si cu clipul acesteia, iata ca rapperul ne ofera acum o alta piesa, NY, pentru care 50 Cent a filmat si un clip a carui premiera a avut loc pe 17 septembrie. Filmarile au avut loc, asa cum ne sugereaza si .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )