Libnet.ro
UNICEF

22:00

HOT! Beyonce uita de inhibitii in cel mai sexy videoclip in cariera! Vezi aici clipul pentru piesa Partition!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Beyonce uita de inhibitii in cel mai sexy videoclip in cariera! Vezi aici clipul pentru piesa Partition!

La mai mult de 2 luni de la lansarea mult aclamatului sau album eponim care venea insotit de nu mai. continuă pe Devorator Monden

Cel mai rapid autoturism de serie din lume este un Hennesy Venom GT [VIDEO]

Dupa o perioada destul de lunga in care acest titlu era detinut de Buggati Veyron Super Sport, cel mai rapid autoturism de serie este un Hennesy Venom GT. Rareori se intampla sa dezbatem performanta unor masini aici, in cazul recordurilor mondiale m-am decis insa sa facem o exceptie. Titlul de cel mai rapid autoturism a fost detinut cativa ani de Bugatti Veyron Super Sport. Acea masina, cumparata direct din reprezentanta la un pret fabulos, putea atinge 433,97 kilometri pe ora [].

Cel mai rapid smartphone este un prototip Galaxy Note 3

De dragul experimentului, cei de la Samsung au colaborat cu Qualcomm pentru a realiza un prototip Galaxy Note 3 pe steroizi. Chiar daca nu este vorba exact de telefonul din imaginea de mai sus, exact la fel a aratat cel mai rapid smartphone din lume zilele trecute. Pentru demonstrarea vitezei maxime teoretice specifica standardului LTE Categoria 6 a fost modificat un Galaxy Note 3. intamplarea face ca, desi acel model e unicat, cu siguranta a starnit invidia amatorilor de superlative [].

3 Sud Est REVIN! Afla aici cand isi vor lansa baietii cel mai nou single Emotii!

3 Sud Est, cel mai important boy-band din Romania, lanseaza vineri, 28 februarie, un nou single, Emotii, alaturi de 1ArtistMusic.

USL-ul are orele numarate. Cel mai probabil, inevitabilul se va produce ASTAZI

USL are orele numarate. Cel mai probabil, inevitabilul se va produce astazi dupa venirea lui Crin Antonescu in tara, din Austria. De altfel, liderul PNL a si convocat deja Biroul Politic si Delegatia.

Pretul cuprului, in cel mai important declin din ultima luna

Pretul cuprului a inregistrat ieri, pe piata americana, cel mai important declin din ultima luna, dupa aparitia informatiei potrivit careia bancile din China au redus creditarea catre sectorul imobiliar local.

increderea investitorilor germani, la cel mai ridicat nivel din 2011

Increderea investitorilor germani se afla la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate, ceea ce arata optimismul privind accelerarea redresarii celei mai mari economii europene.

Elena Udrea, la B1 TV: PSD va candida singur la prezidentiale, cel mai probabil va fi Ponta

Ei nu se cearta pentru taxe si legi, ei se cearta pentru ca nu primesc functiile pe care le cer in Guvern si nu le pasa deloc de electorat. PSD va candida singur la prezidentiale, cel mai probabil va fi Ponta. S-a spus foarte clar din interiorul PSD ca un partid candideaza cu presedintele lui. Ce se intampla acum, ca ramane PSD la guvernare, ca PNL va trece in opozitie, dupa ce s-a pupat 3 ani cu Ponta, asta nu mai intereseaza pe nimeni, a spus Elena Udrea in cadrul emisiunii Sub semnul ? de pe B1 TV. Aceasta nu crede ca Antonescu va reusi sa treaca drept liderul autentic al dreptei romanesti indiferent daca se rupe de PSD.

Elena Udrea: PSD va candida sigur la prezidentiale, cel mai probabil cu Victor Ponta (VIDEO)

Elena Udrea afirma ca este clar faptul ca PSDva avea candidat propriu la prezidentiale, iar cel mai probabil Victor Ponta va fi acesta. Ei nu se cearta pentru taxe si legi, ei se cearta pentru ca nu.

Pentagonul vrea sa aduca efectivele fortelor terestre la cel mai scazut nivel din 1940

Pentagonul vrea sa reduca efectivele fortelor terestre americane si sa le aduca la cel mai scazut nivel din 1940, transmite AFP. Secretarul american al Apararii ChuckHagel mentioneaza ca masura.

Cel mai vechi fragment de roca descoperit vreodata prezinta detalii interesante despre Pamant

Un cristal de zirconiu este considerat cel mai vechi fragment de roca descoperit vreodata pe Pamant. Cercetatorii de la Universitatea din Wisconsin spun ca aceasta descoperire indica formarea scoartei la scurt timp dupa crearea planetei si ca fragmentul de zirconiu este o ramasita de atunci.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3112 seconds )