Libnet.ro
UNICEF

00:07

HOT! Dj-ul Basstype lanseaza videoclipul piesei Like This!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Dj-ul Basstype lanseaza videoclipul piesei Like This!

Tanarul DJ si producator de origine romana Basstype nu pierde vremea si creeaza incontinuu, astfel ca nu ne ia prin surprindere lansarea unei noi piese, la putina vreme dupa ce lansase I Got Everything. Single-ul se numeste Like This si este insotit de un material video filmat in timpul unui mini turneu pe care l-a . continuă pe Devorator Monden

Armin van Buuren si Cindy Alma lanseaza clipul piesei Beautiful Life!

DJ-ul olandez, care in trecut ne-a incantat cu hitul In And Out Of Love, revine in atentia noastra cu un nou single, Beautiful Life, in colaborare cu cantareata franceza Cindy Alma. Piesa, compusa chiar de catre cei doi artisti, beneficiaza si de un clip care a avut premiera pe 18 septembrie. Videoclipul piesei, in cadrul .

HOT! Elena Gheorghe lanseaza videoclipul noului single Pana dimineata feat. JJ

Dupa ce, vara aceasta, a cucerit topurile radiourilor de la noi cu piesa Ecou, Elena Gheorghe a lansat aseara la Media Music Awards un single nou in limba romana, Pana dimineata feat. JJ), la care a filmat si un videoclip foarte colorat. De compozitie s-a ocupat tot Laurentiu Duta cu care artista are o colaborare .

Mel B (ex-Spice Girls) a lansat videoclipul piesei For Once In My Life!

Fosta membra a celebrei formatii britanice isi face din nou aparitia in peisajul muzical dupa opt ani de la lansarea ultimului sau material discografic. For Once In My Life este primul single de pe viitorul album al lui Mel B, al carui titlu inca nu se cunoaste, dar care se pare ca este programat sa .

50 Cent a lansat videoclipul piesei NY!

Dupa ce saptamana trecuta ne-a incantat cu o noua piesa, intitulata Cant Help Myself, si cu clipul acesteia, iata ca rapperul ne ofera acum o alta piesa, NY, pentru care 50 Cent a filmat si un clip a carui premiera a avut loc pe 17 septembrie. Filmarile au avut loc, asa cum ne sugereaza si .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )