Libnet.ro
UNICEF

16:00

House of Cards nu va mai exista cu Kevin Spacey, conform Netflix

Playtech Playtech,
House of Cards nu va mai exista cu Kevin Spacey, conform Netflix

Dupa ce au aparut cateva voci conform carora Kevin Spacey este responsabil de hartuire sexuala, Netflix a confirmat ca productia House of Cards a incetat. La fel ca in cazul multor abonati la Netflix, House of Cards s-a numarat printre serialele mele preferate de pe platforma online de streaming. Din pacate, desi finalul sezonului cinci []. continuă pe Playtech

Kevin Spacey, concediat de Netflix. Actorul a fost suspendat din serialul House of Cards

Netflix a anuntat ca inceteaza colaborarea cu Kevin Spacey, in urma acuzatiilor de hartuire si agresiune sexuala lansate impotriva lui. Actorul a fost suspendat din serialul House of Cards, potrivit companiei producatoare a show-ului, Media Rights Capital, informeaza CNN.

Kevin Spacey, acuzat de hartuire sexuala de opt membri ai echipei de filmare House of Cards. Marturiile angajatilor

Mai multi angajati ai serialului House of Cards il acuza pe Kevin Spacey de hartuire sexuala si comportament neadecvat, iar Netflix si compania producatoare a anuntat ca investigheaza acuzatiile aduse actorului.

Cum planuiesc producatorii House of Cards sa-l scoata din serial pe Frank Underwood, interpretat de Kevin Spacey

In urma acuzatiilor de hartuire sexuala si comportament neadecvat, Netflix l-a concediat pe actorul Kevin Spacey, care interpreta rolul principal in serialul de succes House of Cards. Acum, producatorii trebuie sa ia o decizie in privinta destinului personajului Frank Underwood, jucat de Spacey, dupa ce au anuntat ca sezonul aflat acum in productie va fi ultimul.

Kevin Spacey, suspendat din serialul House of Cards

Netflix a anuntat ca inceteaza colaborarea cu Kevin Spacey, in urma acuzatiilor de hartuire si agresiune sexuala lansate impotriva lui. Actorul a fost suspendat din serialul House of.

Personajul Frank Underwood, interpretat de Kevin Spacey, ar putea fi ucis in viitorul sezon al serialului House of Cards

Creatorii serialului House of Cards fac ultimele schimbari in vederea celui de-al 6-lea si ultim sezon, pentru ca naratiunea sa nu-l mai includa pe Frank Underwood, personajul interpretat de Kevin Spacey, potrivit publicatiei The Hollywood Reporter, citeaza Agerpres.

Kevin Spacey isi hartuia colegii din House of Cards: Si-a introdus mainile in pantalonii asistentului de productie

Noi dezvaluiri din culisele Hollywood-ului, unde nume mari ale industriei sunt acuzate pe banda pentru abuz sexual. Cel mai recent caz il care in vedere pe Kevin Spacey. Actorul este acuzat de un fost.

Noi acuzatii la adresa lui Kevin Spacey. Actorul avea un comportament de pradator

Kevin Spacey a facut platoul productiei House of Cards un mediu de lucru toxic, din cauza unui tipar al agresiunilor sexuale, afirma opt persoane care au lucrat alaturi de Sp.

Fiul lui Richard Dreyfuss sustine ca actorul Kevin Spacey l-a atins in zonele intime in prezenta tatalui sau: Stia ca nu as fi avut curajul sa spun ceva

Fiul lui Richard Dreyfuss, Harry Dreyfuss 27 de ani), sustine ca actorul Kevin Spacey, acuzat de hartuire sexuala de mai multi barbati, i-a atins organul genital in prezenta tatalui sau, informeaza hollywoodreporter. com.

Kevin Spacey, acuzat de hartuire sexuala de inca trei barbati: Spunea ca de fapt vreau sa intretin relatii sexuale cu el, dar ca nu o fac, pentru ca sunt las

Kevin Spacey a fost acuzat de hartuire sexuala de inca trei barbati, dintre care unul sustine ca era minor atunci cand actorul i-a facut avansuri, invitandu-l la locuinta sa, in anul 1988, informeaza hollywoodreporter. com.

Actorul Kevin Spacey, acuzat de hartuire sexuala de inca trei barbati

Kevin Spacey a fost acuzat de hartuire sexuala de inca trei barbati, dintre care unul sustine ca era minor atunci cand actorul i-a facut avansuri, invitandu-l la locuinta sa, in anul 1988, scrie News. ro, citand hollywoodreporter. com.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )