Libnet.ro
UNICEF

08:30

S-a lansat HTC 10! Cum arata si ce ofera flagship-ul companiei HTC

Antena3 Antena3,
S-a lansat HTC 10! Cum arata si ce ofera flagship-ul companiei HTC

HTC a lansat flagship-ul mult asteptat, HTC 10, care promite sa fie competitorul care va detrona Samsung Galaxy S7, cel putin din punct de vedere al camerei. HTC 10 are un display Super LCD 5 de 5. 2-inch cu. continuă pe Antena3

Aceasta noua imagine ne arata cat de frumos va fi HTC 10

HTC 10 ar putea fi lansat in mai putin de 24 de ore, dar leak-urile inca nu se opresc. HTC 10, urmatorul flagship al taiwanezilor, ar putea fi lansat in cadrul unui eveniment organizat maine, 12 aprilie. Dar chiar si acum, leak-urile nu se opresc, iar cele mai noi ne ofera sansa de a vedea [].

HTC 10: Primele pareri despre cel mai bun smartphone facut vreodata de taiwanezi [FOTO]

HTC 10 a fost prezentat oficial intregii lumi, dupa o serie impresionanta de leak-uri. HTC 10 a trecut si prin mainile noastre, iar mai jos aveti primele noastre impresii despre cel mai bun telefon facut vreodata de taiwanezi. HTC 10 a fost lansat oficial si ar putea fi smartphone-ul pe care il astepta toata lumea [].

Frica de faliment face bine: de ce HTC 10 ar putea fi ultimul mare succes al HTC

Oficial, HTC a anuntat 10 un nume stupid, un dispozitiv surprinzator de bun, cel putin din fisa tehnica. Iata ce au pus si ce n-au pus taiwanezii in poate ultimul lor flagship.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )