Libnet.ro
UNICEF

09:30

HTC lanseaza One M9: Ce dotari are cel mai bun telefon al taiwanezilor

Playtech Playtech,
HTC lanseaza One M9: Ce dotari are cel mai bun telefon al taiwanezilor

HTC a lansat noul One M9, probabil cel mai bun telefon din lume pentru urmatoarele doua ore si jumatate pana la evenimentul de lansare Samsung Galaxy S6) si cel mai bun al sau pentru 2015. Fata de One M8,M9aduce cateva lucruri noi, iar designul e mai atragator. HTC One M9este urmasul lui One M8, fapt []. continuă pe Playtech

Lansarea HTC One M9 si debutul HTC in lumea realitatii virtuale

HTC One M9 este cel mai bun telefon al taiwanezilor si a fost lansat azi la Barcelona. Alaturi de One M9, HTC a prezentat Grip si casca sa de realitate virtuala. HTC One M9a fostprezentat oficial azi, pe 1 martie, inainte de Samsung Galaxy S6. Cele doua vor fi disponibile spre testare la MWC 2015, [].

Lansare HTC Hima. Cel mai nou HTC One va avea o camera mult mai buna

HTC Hima va fi lansat in aceasta dupa-amiaza, inainte de deschiderea MWC 2015. Playtech transmite evenimentul in timp real, prin intermediul unui livetext. HTC Hima, cunoscut si drept One M9,esteprezentat oficial azi, pe 1 martie, inainte de Samsung Galaxy S6. Cele doua vor fi disponibile spre testare la MWC 2015, apoi va incepe comercializarea lor.

Cel mai dorit telefon de la HTC si ce stim despre el inainte de lansare: Cu ce noutati ne va cuceri HTC One M9?

Odata cu Galaxy S6, HTC are un eveniment in Barcelona. Cel mai bun telefon al sau va fi anuntat acolo, iar One M9 pare sa fie numele care va ramane.

HTC One M9, preview inainte de anuntul oficial: Ce pregatesc taiwanezii in 2015

HTC One M9 va fi prezentat oficiala pe 1 martie, inainte de Samsung Galaxy S6. Cele doua vor fi disponibile spre testare la MWC 2015, apoi va incepe comercializarea lor. Pana atunci insa asa se prezinta cel mai nou telefon HTC prin zvonurile de pana acum. HTC One M9 ar putea ajunge pe piata si [].

Cel mai mare vas de croaziera din lume: Harmony of The Seas se lanseaza anul viitor si romanii pot face rezervari din toamna

Royal Caribbean va lansa anul viitor vasul Harmony of The Seas care, cu 2. 747 de cabine pentru 5. 479 de pasageri si 2. 400 de membri ai echipajului, va fi cel mai mare vas de croaziera din lume.

Ora de religie, cel mai fierbinte subiect in scoli. Ce spune Patriarhul Daniel

Inscrierea pe baza de cerere la ora de religie din scoli este cel mai fierbinte subiect al inceputului de an din zona educationala. Patriarhul Daniel a declarat la Sfanta Liturghie ca ora de Religie este stiinta cea mai profunda, iar inscrierea la.

RATB vrea sa scumpeasca biletele de calatorie pentru a creste incasarile: Pretul biletului, de 1,3 lei, este cel mai mic din tara

Pretul unui bilet de calatorie in reteaua RATB, de 1,3 lei, este cel mai mic din tara, in conditiile in care traseele deservite in Capitala sunt si de trei ori mai lungi decat in alte orase, iar cresterea la 1,8 - 2 lei, solicitata de institutie, ar resuscita incasarile, spun reprezentantii RATB, potrivit Mediafax.

Cel mai mare vas de croaziera din lume intra in serviciu anul viitor

Royal Caribbean va lansa anul viitor vasul Harmony of The Seas care, cu 2. 747 de cabine pentru 5. 479 de pasageri si 2. 400 de membri ai echipajului, va fi cel mai mare din lume, a declarat Nicolae Demetriade, presedintele World Travel, care reprezinta.

Cel mai mare stadion din Germania a fost inchis, dupa ce au depistat o BOMBA de 250 kg in tribune

Stadionul de fotbal din Dortmund, cel mai mare din Germania, a fost evacuat si temporar inchis dupa descoperirea unei bombe de aviatie neexplodate din cel de-al doilea razboi mondial. Bomba a fost dezamorsata.

Spitalul pentru Copii Grigore Alexandrescu, nominalizat pentru premiul Cel mai bun spital

Spitalul pentru Copii Grigore Alexandrescu din Bucuresti a fost nominalizat de catre Europe Bussiness Assembly din Marea Britanie pentru premiul Cel mai bun spital. Decernarea distinctiilor va avea loc pe data de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )