Libnet.ro
UNICEF

10:00

Huawei da in judecata guvernul american impotriva unei legi privind securitatea globala

Hotnews Hotnews,
 Huawei da in judecata guvernul american impotriva unei legi privind securitatea globala

Huawei, gigantul chinez din domeniul tehnologiei, a anuntat joi ca a dat in judecata guvernul american, contestand o lege care interzice agentiilor federale sa achizitioneze produsele companiei, relateaza Associated Press si CNN, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Huawei da in judecata guvernul SUA

Grupul chinez de echipamente de telecomunicatii, Huawei Technologies, a dat in judecata guvernul american, astazi, afirmand ca limitarea afacerilor sale in Statele Unite este neconstitutionala, reactionand la campania SUA de a-i bloca accesul pe pietele mondiale, transmite Reuters.

Huawei este pe punctul de a da in judecata guvernul SUA. Care este motivul

Un articol publicat de New York Times arata faptul ca gigantul chinez este pregatit sa dea in judecata guvernul american.

Programul guvernamental ce poate imbunatati confortul locativ al romanilor are de azi finalizata norma de aplicare a Noii Legi privind Sistemul de Economisire Creditare (Bauspar)

Ministerul Finantelor Publice si Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP) au adoptat normele de aplicare a legii privind sistemul de economisire-creditare, la aproape un an de la publicarea in Monitorul oficial a legii in sine. Acest program guvernamental avand la baza noua lege vine in ajutorul persoanelor fizice care doresc sa-si imbunatateasca standardul de viata in domeniul locativ.

Guvernul american a obtinut un excedent de 9 miliarde de dolari, in ianuarie

Guvernul federal american a obtinut un excedent de 9 miliarde de dolari, in ianuarie, de 3,3 ori mai putin decat in anul anterior, conform Reuters. Deficitul pentru anul fiscal pana in prezent a fost de 310 miliarde de dolari, comparativ cu 176 de miliarde de dolari in perioada comparabila a anului precedent.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )