Libnet.ro
UNICEF

20:45

Huawei Mate 9 seamana prea mult cu Samsung Galaxy Note 7

Playtech Playtech,
Huawei Mate 9 seamana prea mult cu Samsung Galaxy Note 7

Huawei Mate 9 va fi urmatorul phablet al producatorului chinez si chiar daca lista cu specificatii cunoscute pana acum publicului arata bine, aspectul telefonului aminteste enorm de Samsung Galaxy Note 7. Pozele au fost publicate de Evan Blass pe Twitter si arata doua variante ale telefonului, cu ecran obisnuit si cu ecran curbat. Daca aruncam []. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy S8: noi informatii in legatura cu posibilele specificatii

Samsung Galaxy S8 este un subiect din ce in ce mai discutat, unul dintre principalele motive fiind esecul reprezentat de lansarea modelului Galaxy Note 7. in urma cu putina vreme, coreenii de la Samsung au anuntat in mod oficial ca nu vor mai produce modelul Galaxy Note 7. Mai exact,Samsung le-a cerut partenerilor si operatorilor [].

Avertizare speciala la calatoria cu avionul: Nu incarcati la bord telefoanele Samsung Galaxy Note 7

Problemele cauzate de explozia telefoanelor Galaxy Note 7 au determinat companiile aeriene sa ia masuri de siguranta suplimentare. Astfel, inainte de decolare, pasagerii curselor aeriene Wizz Air sunt avertizati ca nu au voie sa tina la incarcat, pe perioada zborului, telefoanele Samsung Galaxy Note 7.

Un Samsung Galaxy Note 7 a fost FILMAT in timp ce scotea FUM din senin. Proprietarei telefonului I S-A FACUT RAU (VIDEO)

Noi imagini continua sa apara cu Samsung Galaxy Note 7 din care iese fum, apoi ia foc. Un alt episod de acest gen s-a intamplat si in Honolulu. La finalul filmarii se poate observa cum proprieta.

Samsung Galaxy S8 nu va fi lansat mai devreme

Samsung Galaxy S8nu va fi lansat mai devreme, in ciuda numeroaselor probleme cu modelul Note 7. Cele mai recente stiri au indicat ca productia de Note 7 a fost oprita, dupa ce telefoane marcate ca fiind sigure au explodat in ultimele zile. in aceste conditii, publicatia Phonearena ii citain urma cu ceva vreme pe cei de [].

Posesorii de Samsung Galaxy Note 7 sunt indemnati sa isi inchida telefoanele de urgenta

Grupul sud-coreean Samsung Electronics Co Ltd a anuntat marti ca a decis sa opreasca vanzarile de telefoane Galaxy Note 7 si totodata a cerut utilizatorilor acestui dispozitiv sa il inchida di.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )