Libnet.ro
UNICEF

15:00

Hubble depaseste recordul de distanta pana la cea mai indepartata galaxie observata

Hotnews Hotnews,
 Hubble depaseste recordul de distanta pana la cea mai indepartata galaxie observata

Impingand capacitatea Telescopulului Spatial Hubble pana la limita, astronomii au depasit recordul de distanta cosmica, masurand distanta pana la cea mai indepartata galaxie vazuta vreodata in univers. Galaxia exista la doar 400 de milioane de ani dupa Big Bang, oferind noi perspective asupra primei generatii de galaxii. Este pentru prima oara cand distanta unui obiect atat de indepartat de Pamant a fost masurata din spectrul sau, acest lucru facand masuratoarea extrem de solida, scrie Spacetelescope. org. continuă pe Hotnews

Locul unde Armata Romana a inregistrat cea mai usturatoare infrangere. Trupele au capitulat dupa ce comandantul a fugit de pe campul de lupta

Drumul pana la Turtucaia acum bulgareasca, vizavi de Oltenita romaneasca, merita strabatut daca vrei sa vezi cu ochii tai locul in care Armata Romana a inregistrat cea mai usturatoare infrangere din istoria sa. Se intampla in Primul Razboi Mondial, iar istoria a consemnat cum s-a petrecut capitularea trupelor noastre: comandantul roman, un mare general, a fugit rusinos de pe campul de lupta, ca sa-si salveze viata.

Orga-unicat din Biserica Neagra. Este cea mai mare din Europa de Est si a fost construita in anul 1839

Orga Buchholz de la Biserica Neagra este mai mult decat un instrument, dupa cum marturiseste Hans Eckart Schlandt, artistul care de o jumatate de secol incanta turistii cu sunete unice. Este cea mai mare orga functionala din Europa de Est si va deveni vedeta pe timbrele postale.

Cea mai mare indemnizatie de somaj din 2015 a fost de 10.000 de lei , incasati lunar de un fost director de resurse umane

Cea mai mare indemnizatie de somaj din 2015 a fost de 10. 000 de lei, suma incasata lunar de un fost director de resurse umane din Bucuresti. Alti 48 de someri au primit lunar indemnizatii mai mari de 2. 500 de lei, potrivit datelor de la Agentia.

Cresterea economica peste potential este cea mai periculoasa

Cresterea economica peste potential este cea mai periculoasa pentru ca poate conduce la dezechilibre, avand in vedere ca intr-o astfel de situatie consumam mai mult decat producem, a declarat ieri ministrul Finantelor Publice, Anca Dragu, in cadrul unei Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputatilor.

Cea mai mare universitate din tara si-a ales rectorul. Ioan Aurel Pop a castigat un nou mandat, din primul tur

Academicianul Ioan Aurel Pop a castigat marti, din primul tur, un nou mandat de rector al Universitatii Babes-Bolyai, cea mai mare universitate din tara.

Ministrul Finantelor: Cresterea economica peste potential, cea mai periculoasa

Ministrul Finantelor, Anca Dragu, a declarat, marti, ca o crestere economica peste potential este cea mai periculoasa, afirmand ca reformele puse pe hartie si aflate in implementare de catre autoritati sunt menite sa reduca.

Oscar 2016: Grandioasa ceremonie a inregistrat cea mai mica audienta din ultimii opt ani VIDEO

Gala premiilor Oscar 2016 a fost urmarita de 34,3 milioane de americani, cea mai mica audienta din ultimii opt ani. Cu toate acestea, Oscarul ramane cel mai vizionat show de decernare a premiilor al anului, potrivit Huffington Post.

Anuntul facut de cea mai mare banca din Romania

BCR, cea mai mare banca din Romania, a inregistrat in 2015 un profit net de 919 milioane de lei 207 mil. euro), revenindu-si spectaculos dupa pierderea de 2,7 miliarde de lei din 2014, scrie zf. ro. Acest.

Cea mai mare unitate de stocare din lume poate fi acum cumparata

Dupa ce a anuntat anul trecut cel mai mare SSD din lume laFlash Memory Summit in California, Samsung a decis azi sa-l puna in vanzare. Dezvoltand o memorie noua, bazata pe o arhitectura NAND 3D, fata de cea clasica 2D, gigantul coreean a reusit sa depaseasca capacitatile maxime oferite de HDD-urile clasice, adica 10TB, oferind [].

Razi cu lacrimi! Cea mai buna gluma cu Leonardo DiCaprio de la decernarea premiilor Oscar 2016

OSCAR 2016 Cea de-a 88-a gala de decernare a premiilor Oscar din 28 februarie i-a adus indragitului actor Leonardo Di Caprio mult ravnitul trofeu, in ciuda criticilor si glumelor care s-au facut in ultimii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )