Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Finantelor: Cresterea economica peste potential, cea mai periculoasa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministrul Finantelor: Cresterea economica peste potential, cea mai periculoasa

Ministrul Finantelor, Anca Dragu, a declarat, marti, ca o crestere economica peste potential este cea mai periculoasa, afirmand ca reformele puse pe hartie si aflate in implementare de catre autoritati sunt menite sa reduca. continuă pe Wall-Street Ro

Anca Dragu, ministrul Finantelor: Legea salarizarii e in lucru. Propunem o lege echitabila si functionala. Dincu a dat termen de o saptamana

Ministrul Finantelor, Anca Dragu, a declarat, marti, ca legea salarizarii este in lucru, refuzand sa spuna cand va fi finalizat proiectul si daca pensiile speciale vor afecta deficitul bugetar de 3%, potrivit Mediafax.

Ministrul Finantelor: Taxa pe constructii speciale ar putea fi eliminata anul viitor

Ministrul Finantelor, Anca Dragu, a anuntat, luni, ca are in plan sa elimine taxa pe constructii speciale, incepand din ianuarie 2017.

Cea mai mare universitate din tara si-a ales rectorul. Ioan Aurel Pop a castigat un nou mandat, din primul tur

Academicianul Ioan Aurel Pop a castigat marti, din primul tur, un nou mandat de rector al Universitatii Babes-Bolyai, cea mai mare universitate din tara.

Oscar 2016: Grandioasa ceremonie a inregistrat cea mai mica audienta din ultimii opt ani VIDEO

Gala premiilor Oscar 2016 a fost urmarita de 34,3 milioane de americani, cea mai mica audienta din ultimii opt ani. Cu toate acestea, Oscarul ramane cel mai vizionat show de decernare a premiilor al anului, potrivit Huffington Post.

Anuntul facut de cea mai mare banca din Romania

BCR, cea mai mare banca din Romania, a inregistrat in 2015 un profit net de 919 milioane de lei 207 mil. euro), revenindu-si spectaculos dupa pierderea de 2,7 miliarde de lei din 2014, scrie zf. ro. Acest.

Locul unde Armata Romana a inregistrat cea mai usturatoare infrangere. Trupele au capitulat dupa ce comandantul a fugit de pe campul de lupta

Drumul pana la Turtucaia acum bulgareasca, vizavi de Oltenita romaneasca, merita strabatut daca vrei sa vezi cu ochii tai locul in care Armata Romana a inregistrat cea mai usturatoare infrangere din istoria sa. Se intampla in Primul Razboi Mondial, iar istoria a consemnat cum s-a petrecut capitularea trupelor noastre: comandantul roman, un mare general, a fugit rusinos de pe campul de lupta, ca sa-si salveze viata.

Uimitor! Cea mai detaliata fotografie a Caii Lactee

Telescopul APEX Atacama Pathfinder EXperiment) din Chile a finalizat cea mai detaliata fotografie a Caii Lactee realizata pana in prezent. Studiul, in cursul caruia a fost.

Razi cu lacrimi! Cea mai buna gluma cu Leonardo DiCaprio de la decernarea premiilor Oscar 2016

OSCAR 2016 Cea de-a 88-a gala de decernare a premiilor Oscar din 28 februarie i-a adus indragitului actor Leonardo Di Caprio mult ravnitul trofeu, in ciuda criticilor si glumelor care s-au facut in ultimii.

SIF Muntenia, cea mai mare crestere din BET-FI

Actiunile SIF4 Muntenia au inregistrat o crestere de 6,98%, raportata la moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui sectorial BET-FI, in perioada 19-26 februarie 2016.

Tariceanu nu vrea UNPR in alianta pentru Bucuresti: Cea mai buna solutie este un candidat unic PSD-ALDE la Primaria Capitalei

Copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu crede cac ea mai buna solutie pentru Primaria Capitalei este un cadndiat unic PSD-ALDE.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )