Libnet.ro
UNICEF

23:15

Paradoxul Capitalei. Aici sunt cele mai mari salarii din tara, dar si cei mai multi restantieri la plata ratelor

Antena3 Antena3,
Paradoxul Capitalei. Aici sunt cele mai mari salarii din tara, dar si cei mai multi restantieri la plata ratelor

Bucurestenii sunt romanii cu cele mai mari salarii, dar si cu cele mai mari restante la banci. Nici in tara situatia nu sta mai bine. Judetele Salaj, Braila si Suceava se afla in topul celor cu cele mai. continuă pe Antena3

Falimentul industriei comuniste din Alba. Cele mai mari uzine din epoca de aur sunt vandute la fier vechi

Marile falimente ale judetului Alba au produs o gaura de sute de milioane de euro, bani care, foarte probabil, nu vor mai putea fi recuperati integral niciodata. Suma reprezinta totalul creantelor creditorilor la marile firme care au ajuns in insolventa sau in faliment. Lista este mare si cuprinde cele mai mari fabrici din judet: UPSOM Ocna Mures, Montana Cimpeni, Resial Alba Iulia, Capris Sebes, Stratusmob Blaj.

Probleme in Brazilia, in vederea Jocurilor Olimpice de la Rio: Sunt cele mai slabe pregatiri de pana acum

Vicepresedintele Comitetului International Olimpic, John Coates, a tras semnalul de alarma: pregatirile pentru Jocurile Olimpice din 2016, care se vor desfasura la Rio, sunt cele mai slabe de pana acum.

Marirea si declinul industriei in Hunedoara. Ce soarta au avut dupa 1990 cele mai mari intreprinderi din judet

In urma cu jumatate de secol, judetul Hunedoara era unul dintre cele mai industrializate ale tarii, iar principalele orase hunedorene isi bazau economia pe intreprinderile mari, din industria siderurgica si miniera.

Pregatirile pentru JO de la Rio sunt cele mai proaste din istorie - John Coates, vicepresedintele CIO

John Coates, vicepresedintele Comitetului International Olimpic, a declarat ca forul este foarte ingrijorat in privinta Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016, dupa cele mai proaste pregatiri din istorie.

Vicepresedinte CIO: Pregatirile pentru JO de la Rio sunt cele mai proaste din istorie

Vicepresedintele Comitetului International Olimpic, John Coates, a declarat ca forul este foarte ingrijorat in privinta Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016, dupa cele mai proaste pregatiri din istorie, informeaza The Telegraph, citat de Mediafax.

Desfasurari IMPRESIONANTE de forte pentru oprirea RUSIEI. Cele mai mari state din Europa iau parte alaturi de SUA

Polonia, Marea Britanie si Danemarca vor prelua de la Statele Unite ale Americii responsabilitatea supravegherii aeriene a tarilor baltice, in cadrul unei ceremonii ce va avea loc miercuri la baza aeriana din.

Business B1 la zi: Investitiile straine in domeniul energiei, cele mai mari in primele trei luni (VIDEO)

In primele trei luni ale anului, investitorii straini activi in segmentul energetic au majorat capitalul social al companiilor pe care le controleaza in Romania cu aproape 230 de milioane de euro, potrivit.

Top 5 cele mai scumpe trabucuri din lume!

De la Fuente Don Arturo AnniverXario 78 de dolari/trabuc) si pana la Gurkha Black Dragon 1. 150 de dolari/trabuc), iata care sunt cele mai scumpe 5 trabucuri din lume!.

Editorii il contrazic pe ministrul Educatiei: cele mai vechi manuale sunt din 1997

Cele mai vechi manuale nu sunt din 1990, asa cum a declarat ministrul Educatiei, Remus Pricopie, la o conferinta de presa de saptamana trecuta, ci din 1997, atrage atentia Uniunea Editorilor din Romania UER).

Editorii il contrazic pe ministrul Educatiei: cele mai vechi manuale sunt din 1997, nu din 1990

Cele mai vechi manuale nu sunt din 1990, asa cum a declarat ministrul Educatiei, Remus Pricopie, la o conferinta de presa de saptamana trecuta, ci din 1997, atrage atentia Uniunea Editorilor din Romania UER).

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2618 seconds )