Libnet.ro
UNICEF

13:30

Hunedoara: Copil de doi ani la spital dupa ce a fost lovit cu sapa in cap de tatal sau

B1 B1,
Hunedoara: Copil de doi ani la spital dupa ce a fost lovit cu sapa in cap de tatal sau

Un copil de doi ani din localitatea hunedoreana Zam a ajuns la spital, miercuri, dupa ce a fost lovit cu o sapa in cap de tatal sau, care era baut si care a lovit-o si pe mama copilului, informeaza Mediafax. Pot. continuă pe B1

Un copil de doi ani a fost lovit cu sapa in cap de concubinul mamei sale. Si tanara a fost batuta de agresor

Un copil in varsta de doi ani si mama sa au ajuns la spital, batuti de concubinul femeii. Incidentul s-a petrecut in satul hunedorean Salciva, iar copilul a fost ranit grav.

Hunedoara. Copil de doi ani, desfigurat de concubinul mamei

Un copil de doi ani din localitatea hunedoreana Zam a ajuns la spital, miercuri, dupa ce a fost lovit cu o sapa in cap de tatal sau, care era baut, informeaza Mediafax.

A scapat cu viata dupa ce a fost lovit de traznet

Un barbat de 41 de ani, din Targu Jiu, a scapat cu viata, dupa ce a fost lovit de un fulger in timp ce se afla in plantatia de nuci de la Barsesti.

Cum arata acest barbat dupa ce a fost lovit de fulger. Am simtit o durere cumplita, apoi mi-au aparut aceste semne

Winston Kemp este unul din oamenii care poate spune ca s-a nascut din nou. Tanarul a fost lovit de fulger, insa pe moment nu a simtit nimic. Nici nu am observat ce mi s-a intamplat. Am simtit doar un fior in .

O tanara a fost dusa la spital, dupa ce a fost lovita de un skijet la Mamaia

O tanara a ajuns la spital, duminica dupa-amiaza, dupa ce a fost lovita de un skijet in statiunea Mamaia, transmite Mediafax.

O familie aflata la picninc, martora la un incident teribil: un barbat a fost lovit de trasnet. E o minune ca a scapat cu viata

Un barbat din Targu-Jiu a scapat cu viata dupa ce a fost lovit de trasnet. Omul iesise sa-si plimbe cei doi caini intr-o zona cu multi copaci, iar fulgerul a lovit intr-un nuc aflat la cativa metri. Din.

Vaslui: Copil de 13 ani, inecat dupa ce a incercat sa inoate cu pet-uri in jurul braului

Un copil de 13 ani din Vaslui este cautat de scafandri in barajul din apropierea satului Garceni, dupa ce s-a inecat in timp ce inota la aproximativ o suta de metri de mal cu pet-uri in jurul braului. Baiatul.

Miorita la o stana din Maramures. Cioban salvat din munti dupa ce a fost lovit in cap de un alt cioban

Un cioban care fusese lovit de un altul a fost salvat cu greu de catre echipele de salvamontisti, jandarmi montani si medici care au fost nevoiti a-l transporta pe targa pana la ambulanta. Ciobanul se afla in creierii muntilor la o stana care se afla pe varat la granita dintre judetele Maramures si Bistrita.

Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un avion care a aterizat de urgenta pe o plaja din Florida

Un barbat din statul american Georgia a murit, iar fiica sa a fost grav ranita, dupa ce au fost loviti de un avion care a efectuat o aterizare de urgenta pe o plaja din Florida.

Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un avion, pe o plaja din Florida

Un barbat a murit, iar fiica sa a fost grav ranita, dupa ce au fost loviti de un avion, duminica, o plaja din Florida, relateaza nbcnews. com. Pilotul avionului Piper Cherokee a transmis prin radio ca nu va putea.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )