Libnet.ro
UNICEF

18:45

A scapat cu viata dupa ce a fost lovit de traznet

Adevărul Adevărul,
A scapat cu viata dupa ce a fost lovit de traznet

Un barbat de 41 de ani, din Targu Jiu, a scapat cu viata, dupa ce a fost lovit de un fulger in timp ce se afla in plantatia de nuci de la Barsesti. continuă pe Adevărul

Marea Britanie: Un ciclist a scapat nevatamat dupa ce a fost lovit de o masina (VIDEO)

Un ciclist a fost lovit de o masina, in timp ce mergea pe strazile dinLondra,Marea Britanie, insa a reusit sa scape nevatamat, relateaza HotNews. Filmuletul a fost postat pe Youtube chiar de.

Radomiresti: Un barbat a scapat cu viata dupa ce a fost agatat de un tren

Un barbat a scapat cu viata ca prin minune, sambata dupa-amiaza, dupa ce a fost agatat de un tren. Incidentul s-a petrecut pe raza comunei Radomiresti, judetul Olt, in jurul orelor 15. Deocamdata nu se cunosc exact conditiile producerii incidentului, dar autoritatile au exclus varianta unei tentative de suicid. De mentionat ca barbatul cu pricina fusese declarat disparut de catre familie cu o zi inainte.

Noroc. A scapat cu viata, dupa ce a cazut intr-o fantana adanca de 10 metri

Un batran care a cazut intr-o fantana adanca de 10 metri a scapat ca prin minune cu viata, dupa ce rudele s-au mobilizat si au reusit sa-l salveze. Un echipaj SMURD de la Lehliu-Gara a fost alertat sa vina in sprijinul satenilor, insa acestia reusisera sa-l aduca la suprafata pe barbat.

VIDEO A scapat fara nicio rana dupa ce a fost lovit de o masina

Un ciclist a fost lovit extrem de puternic de o masina in timp ce mergea prin Londra a reusit sa scape nevatamat. Clipul video a fost postat pe Youtube chiar de victima.

Un barbat a fost lovit de metrou la statia Crangasi din Capitala

Un barbat a fost ranit grav dupa ce a cazut pe sine si a fost lovit de metrou, la statia Crangasi, a declarat sambata, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, Daniel Vasile.

Un barbat a fost lovit de metrou la statia Crangasi din Capitala

Un barbat a fost ranit grav dupa ce a cazut pe sine si a fost lovit de metrou, la statia Crangasi, a declarat sambata, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, Daniel Vasile.

India: 13 copii au murit, dupa ce un autobuz scolar a fost lovit de un tren

Cel putin 13 copii au murit, joi, dupa ce un autobuz scolar a fost lovit de un tran, in statul indian Telangana, a a nuntat politia locala, citata de BBC News. Trenul de pasageri a intrat in autobuz, tarandu-l.

Cinema. Transcendence: Viata dupa moarte

Filmul Transcendence: Viata dupa moarte atinge cote maxime de suspans si actiune. Pelicula ii are in rolurile principale pe Johnny Depp, Paul Bettany, Rebecca Hall si Morgan Freeman.

UPDATE Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat in fata metroului la statia Crangasi din Capitala

Un barbat a fost lovit de metrou, sambata, la statia Crangasi. Potrivit primelor informatii, barbatul s-a aruncat pe linie cand trenul a ajuns in dreptul sau. Barbatul a fost scos de sub garnitura de tren si dus la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, unde a decedat din cauza multiplelor traumatisme suferite, a declarat pentru Mediafax seful Unitatii de Primiri Urgente de la SUUB, Andrei Georgescu.

IMAGINI SOCANTE! Un tanar din Craiova a fost lovit cu batele si taiat, chiar in fata iubitei sale

Un tanar din Craiova a ajuns la spital dupa ce a fost atacat in plina strada de mai multi indivizi. Sub o ploaie de lovituri, cu bate si cutite, tanarul s-a trezit aruncat la pamant, in plina strada,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )