Libnet.ro
UNICEF

13:00

Un copil de doi ani a fost lovit cu sapa in cap de concubinul mamei sale. Si tanara a fost batuta de agresor

Adevărul Adevărul,
Un copil de doi ani a fost lovit cu sapa in cap de concubinul mamei sale. Si tanara a fost batuta de agresor

Un copil in varsta de doi ani si mama sa au ajuns la spital, batuti de concubinul femeii. Incidentul s-a petrecut in satul hunedorean Salciva, iar copilul a fost ranit grav. continuă pe Adevărul

Hunedoara. Copil de doi ani, desfigurat de concubinul mamei

Un copil de doi ani din localitatea hunedoreana Zam a ajuns la spital, miercuri, dupa ce a fost lovit cu o sapa in cap de tatal sau, care era baut, informeaza Mediafax.

Hunedoara: Copil de doi ani la spital dupa ce a fost lovit cu sapa in cap de tatal sau

Un copil de doi ani din localitatea hunedoreana Zam a ajuns la spital, miercuri, dupa ce a fost lovit cu o sapa in cap de tatal sau, care era baut si care a lovit-o si pe mama copilului, informeaza Mediafax. Pot.

Miorita la o stana din Maramures. Cioban salvat din munti dupa ce a fost lovit in cap de un alt cioban

Un cioban care fusese lovit de un altul a fost salvat cu greu de catre echipele de salvamontisti, jandarmi montani si medici care au fost nevoiti a-l transporta pe targa pana la ambulanta. Ciobanul se afla in creierii muntilor la o stana care se afla pe varat la granita dintre judetele Maramures si Bistrita.

O familie aflata la picninc, martora la un incident teribil: un barbat a fost lovit de trasnet. E o minune ca a scapat cu viata

Un barbat din Targu-Jiu a scapat cu viata dupa ce a fost lovit de trasnet. Omul iesise sa-si plimbe cei doi caini intr-o zona cu multi copaci, iar fulgerul a lovit intr-un nuc aflat la cativa metri. Din.

A scapat cu viata dupa ce a fost lovit de traznet

Un barbat de 41 de ani, din Targu Jiu, a scapat cu viata, dupa ce a fost lovit de un fulger in timp ce se afla in plantatia de nuci de la Barsesti.

Liviu Voinea sustine ca majorarea CASS nu a fost discutata cu FMI in ultimii doi ani

Ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, a declarat, marti, ca cresterea constributiei pentru asigurarile de sanatate nu a fost discutata cu Fondul Monetar International FMI) in ultimii doi ani. Nu s-a.

Voinea: Majorarea CAS nu a fost discutata cu FMI in ultimii doi ani

Ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea, sustine ca nu s-a discutat cu Fondul Monetar International FMI) despre cresterea contributiei pentru asigurarile de sanatate, aratand ca in ultimii doi ani, de cand participa el la discutiile cu FMI, nu a.

Astazi se implinesc doi ani de cand 7,4 milioane de romani i-au cerut DEMISIA lui Traian Basescu. Presedintele i-a ignorat si vrea sa isi termine mandatul

Astazi se implinesc doi ani de la referendumul prin care 7,4 milioane de romani au cerut demiterea lui Traian Basescu. Votul a fost unul covarsitor, la fel ca prezenta la urne a romanilor. Totusi, cei 8.

Cum arata acest barbat dupa ce a fost lovit de fulger. Am simtit o durere cumplita, apoi mi-au aparut aceste semne

Winston Kemp este unul din oamenii care poate spune ca s-a nascut din nou. Tanarul a fost lovit de fulger, insa pe moment nu a simtit nimic. Nici nu am observat ce mi s-a intamplat. Am simtit doar un fior in .

Sindicatele cer PSD modificarea rapida a Legii dialogului social: Ponta a semnat un acord in care se angaja ca, odata ajuns la guvernare, sa modifice legislatia muncii. In doi ani, nimic nu s-a realizat

Confederatia Nationala Sindicala Cartel ALFA a prezentat duminica o scrisoare deschisa adresata delegatilor care vor participa marti, la Craiova, la Consiliul National al PSD, in care le reaminteste acestora ca, presedintele partidului, Victor Viorel Ponta, a semnat un acord cu patronatele si sindicatele in care se angaja ca, odata ajuns la guvernare, sa modifice legislatia muncii, dar ca in doi ani de guvernare, nimic din toate acestea nu s-a realizat. Asteptam din partea Guvernului ca, in urma acestui Consiliu, sa aplice o masura de modificare rapida a Legii 62/2011 Legea dialogului social), cel putin in privinta punctelor minimale inaintate de confederatiile sindicale, arata CNS Cartel ALFA in scrisoare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )