Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cum arata acest barbat dupa ce a fost lovit de fulger. Am simtit o durere cumplita, apoi mi-au aparut aceste semne

Antena3 Antena3,
Cum arata acest barbat dupa ce a fost lovit de fulger. Am simtit o durere cumplita, apoi mi-au aparut aceste semne

Winston Kemp este unul din oamenii care poate spune ca s-a nascut din nou. Tanarul a fost lovit de fulger, insa pe moment nu a simtit nimic. Nici nu am observat ce mi s-a intamplat. Am simtit doar un fior in . continuă pe Antena3

O familie aflata la picninc, martora la un incident teribil: un barbat a fost lovit de trasnet. E o minune ca a scapat cu viata

Un barbat din Targu-Jiu a scapat cu viata dupa ce a fost lovit de trasnet. Omul iesise sa-si plimbe cei doi caini intr-o zona cu multi copaci, iar fulgerul a lovit intr-un nuc aflat la cativa metri. Din.

A scapat cu viata dupa ce a fost lovit de traznet

Un barbat de 41 de ani, din Targu Jiu, a scapat cu viata, dupa ce a fost lovit de un fulger in timp ce se afla in plantatia de nuci de la Barsesti.

Un barbat a fost lovit de metrou la statia Crangasi din Capitala

Un barbat a fost ranit grav dupa ce a cazut pe sine si a fost lovit de metrou, la statia Crangasi, a declarat sambata, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, Daniel Vasile.

Un barbat a fost lovit de metrou la statia Crangasi din Capitala

Un barbat a fost ranit grav dupa ce a cazut pe sine si a fost lovit de metrou, la statia Crangasi, a declarat sambata, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, Daniel Vasile.

VIDEO A scapat fara nicio rana dupa ce a fost lovit de o masina

Un ciclist a fost lovit extrem de puternic de o masina in timp ce mergea prin Londra a reusit sa scape nevatamat. Clipul video a fost postat pe Youtube chiar de victima.

Marea Britanie: Un ciclist a scapat nevatamat dupa ce a fost lovit de o masina (VIDEO)

Un ciclist a fost lovit de o masina, in timp ce mergea pe strazile dinLondra,Marea Britanie, insa a reusit sa scape nevatamat, relateaza HotNews. Filmuletul a fost postat pe Youtube chiar de.

Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un avion care a aterizat de urgenta pe o plaja din Florida

Un barbat din statul american Georgia a murit, iar fiica sa a fost grav ranita, dupa ce au fost loviti de un avion care a efectuat o aterizare de urgenta pe o plaja din Florida.

Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un avion, pe o plaja din Florida

Un barbat a murit, iar fiica sa a fost grav ranita, dupa ce au fost loviti de un avion, duminica, o plaja din Florida, relateaza nbcnews. com. Pilotul avionului Piper Cherokee a transmis prin radio ca nu va putea.

UPDATE Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat in fata metroului la statia Crangasi din Capitala

Un barbat a fost lovit de metrou, sambata, la statia Crangasi. Potrivit primelor informatii, barbatul s-a aruncat pe linie cand trenul a ajuns in dreptul sau. Barbatul a fost scos de sub garnitura de tren si dus la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, unde a decedat din cauza multiplelor traumatisme suferite, a declarat pentru Mediafax seful Unitatii de Primiri Urgente de la SUUB, Andrei Georgescu.

Suceava: Un barbat a fost grav ranit dupa ce a lovit o cladire cu masina, ricosand pe calea ferata

Un barbat a fost grav ranit, sambata, dupa ce masina in care se afla a intrat intr-o cladire din Vatra Dornei, iar el a fost proiectat in afara autoturismului, pe calea ferata. Si masina a ricosat pe linie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )