Libnet.ro
UNICEF

05:00

I-a promit ca il scapa din inchisoare pentru suma de 13.000 de euro. Ce a facut imediat barbatul

Antena3 Antena3,
I-a promit ca il scapa din inchisoare pentru suma de 13.000 de euro. Ce a facut imediat barbatul

Un barbat din Chisinau a fost retinut de ofiterii CNA si procurorii anticoruptie, dupa ce ar fi pretins si primit 13. 000 de euro de la un cunoscut pentru a influenta musamalizarea unui dosar de. continuă pe Antena3

Mihai Voropchievici, meteo din batrani pentru luna Martie

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, in emisiunea Adevaruri ascunse, prognoza meteo din batrani pentru luna martie. Stire in curs de.

Procurorii DNA cer sapte ani de inchisoare pentru un fost deputat

Un procuror DNA a cerut, luni, magistratilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie condamnarea fostului deputat Cristian Rizea la sapteani de inchisoare, in dosarul in care acesta este acuzat de.

DNA cere sapte ani de inchisoare pentru fostul deputat Cristian Rizea

Un procuror DNA a cerut, astazi, magistratilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie condamnarea fostului deputat Cristian Rizea la sapte ani de inchisoare, in dosarul in care acesta este acuzat de trafic de influenta, spalare de bani si influentarea declaratiilor.

DNA cere 7 ani de inchisoare pentru Cristian Rizea, acuzat de trafic de influenta si spalare de bani. Fostul deputat nu ar fi in tara

Procurorul DNA a cerut, luni, judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie condamnarea fostului deputat Cristian Rizea la 7 ani de inchisoare, in dosarul in care acesta este acuzat de trafic de influenta, spalare de bani si influentarea declaratiilor, informeaza Agerpres.

VIDEO Stelian Ion (USR): Procurorul comunist Tudorel Toader a cerut inchisoare pentru un om care a vandut un vitel

Deputatul USR Stelian Ion i-a cerut marti ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa demisioneze, acuzandu-l ca pe vremea pe cand era procuror in perioada comunista a trimis in judecata un om care a cumparat o vaca si un vitel si dupa cateva zile a vandut vitelul, pentru ca avea nevoie sa puna ceva pe masa copiilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )