Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ianis Hagi a marcat de doua ori in poarta lui Ciprian Tatarusanu

Online Sport Online Sport,
Ianis Hagi a marcat de doua ori in poarta lui Ciprian Tatarusanu

Glasgow Rangers a invins-o pe Olympique Lyon, cu 2-0, intr-un amical disputat cu portile inchise pe terenul formatiei din Hexagon. continuă pe Online Sport

Fanii lui Rangers isi pun toate sperantele in Ianis Hagi: Tu vei face diferenta in acest sezon

Ianis Hagi nu a avut nevoie de prea mult timp pentru a deveni unul dintre favoritii fanilor lui Glasgow Rangers. Romanul a fost imprumutat in iarna, de la Genk, si transferat definitiv la inceputul acestei luni. 3,5 milioane de euro au platit scotienii pentru a-l cumpara pe Hagi, iar fanii sunt convinsi ca echipa a .

Rival pentru Ianis Hagi? Transferul care poate da peste cap evolutiile romanului

Glasgow Rangers preseaza pentru a bifa un transfer important in aceste zile. Conform jurnalistilor de la scotsman. com, Steven Gerard insista pentru Bongani Zungu, international sud-african. Mijlocasul de 27 de ani este in prezent legitimat la Amiens. Conform sursei citate, Rangers ar fi dispusa sa achite 3,5 milioane de euro pentru acest transfer. Francezii ar putea .

Fabrica Etex a inregistrat o cifra de afaceri de aproape doua ori mai mare, in 2019 fata de 2015

Etex Building Performance Siniat Romania), parte a Grupului Etex, care opereaza la Turceni cea mai mare fabrica de placi de gips-carton din Romania, a inregistrat o cifra de afaceri de aproape doua ori mai mare, in 2019 fata de 2015, in timp ce ponderea exporturilor din cifra de afaceri s-a dublat.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )