Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rival pentru Ianis Hagi? Transferul care poate da peste cap evolutiile romanului

Playtech Playtech,
Rival pentru Ianis Hagi? Transferul care poate da peste cap evolutiile romanului

Glasgow Rangers preseaza pentru a bifa un transfer important in aceste zile. Conform jurnalistilor de la scotsman. com, Steven Gerard insista pentru Bongani Zungu, international sud-african. Mijlocasul de 27 de ani este in prezent legitimat la Amiens. Conform sursei citate, Rangers ar fi dispusa sa achite 3,5 milioane de euro pentru acest transfer. Francezii ar putea . continuă pe Playtech

Fanii lui Rangers isi pun toate sperantele in Ianis Hagi: Tu vei face diferenta in acest sezon

Ianis Hagi nu a avut nevoie de prea mult timp pentru a deveni unul dintre favoritii fanilor lui Glasgow Rangers. Romanul a fost imprumutat in iarna, de la Genk, si transferat definitiv la inceputul acestei luni. 3,5 milioane de euro au platit scotienii pentru a-l cumpara pe Hagi, iar fanii sunt convinsi ca echipa a .

Lovitura financiara pentru Gheorghe Hagi! Anuntul facut de presa din Spania

Viitorul Constanta nu a mai prins faza play-off a Ligii 1, dar asta nu pare sa afecteze situatia pe piata transferurilor. Echipa lui Gheorghe Hagi este lider detasat in play-out si in ultima etapa a invins clar Aceademica Clinceni, scor 5-0. Rivaldinho a reusit o dubla in fata ilfovenilor si este monitorizat de mai multe .

Pasarea care poate zbura 160 de kilometri fara sa dea din aripi

Condorul andin da din aripi doar 1% din timpul zborului, arata un studiu scrie Associated Press, citat de Guardian. Studiul arata cat de eficient se foloseste pasarea de curentii de aer pentru a sta sus pentru cateva ore fara sa dea din aripi.

Tehnologia care poate schimba medicina si este implementata deja in Romania

In 2020 putem spune fara sa gresim ca tehnologia si-a facut loc in vietile noastre. Odata cu acest demers, am castigat timp, am eficientizat sarcini si ne-am extins capabilitatile. Care-i urmatorul pas? Sa ne bazam pe tehnologie si in domeniul medical. Se intampla deja asta, prin diverse initiative, dar acesta e un domeniu in care inca e loc de numeroase inovatii.

EXCLUSIV Noile restrictii de circulatie din Grecia au declansat goana romanilor pentru testele COVID-19. Care sunt dificultatile pe care le intampina cei care vor sa se testeze contracost

EXCLUSIV Decizia autoritatilor elene de a impune noi restrictii de circulatie pentru cetatenii romani a declansat in toata tara goana dupa efectuarea testelor pentru coronavirus. incepand de miercuri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )