Libnet.ro
UNICEF

15:00

Iarna in luna septembrie! Prima ninsoare din aceasta toamna in Bacau

Antena3 Antena3,
Iarna in luna septembrie! Prima ninsoare din aceasta toamna in Bacau

Prima ninsoare din aceasta toamna din judetul Bacau a fost surprinsa in imagini de localnicii din comuna Ghimes-Faget, care au iesit la strans fan pe un deal si au gasit un strat consistent de. continuă pe Antena3

VIDEO Prima ninsoare din aceasta toamna, la Balea Lac

Prima ninsoare din aceasta toamna la Balea Lac a fost inregistrata, luni dupa-amiaza, meteorologii spunand ca, in cursul noptii urmatoare, lapovita si ninsoarea vor fi chiar mai abundente.

Prima ninsoare din judetul Cluj, la final de septembrie. Care va fi temperatura maxima azi

Prima ninsoare din judetul Cluj a cazut luni dupa-amiaza, 24 septembrie, pe muntele Vladeasa. Imagini cu zapada au fost postate pe o retea de socializare.

VIDEO Prima ninsoare din sezon la Blea Lac

In Muntii Fagaras, la peste 2000 de metri altitudine, temperaturile au scazut, luni, sub un grad si s-a depus primul stat de zapada al sezonului, dupa ce a inceput sa ninga.

A venit iarna! Unde a cazut prima ninsoare in Romania

Valul de aer polar care a pus stapanire pe Europa a patruns si in Romania. Iar meteorologii au anuntat ca a avut loc si prima ninsoare de la noi din tara, la altitudini inalte. La statia Meteo.

BOMBA din noua lege a pensiilor: Vezi AICI cati bani pierzi din aceasta toamna... Situatia e ingrijoratoare...

Noua lege a pensiilor lasa nerezolvata problema cumularii pensiilor speciale cu cea publica. Daca pensionarii de rand vor fi obligati, in continuare, sa opteze pentru o singura categorie de pensie, senatorii.

Primele temperaturi negative din aceasta toamna, nregistrate n masivul Ceahlau

Primele temperaturi negative din aceasta toamna, in masivul Ceahlau, au fost inregistrate in noaptea de luni spre marti, potrivit salvamontistilor de la baza Dochia, transmite Agerpres.

Prima ninsoare si temperaturi sub zero grade in Neamt. Recomandarile pe care salvamontistii le fac turistilor

Statia meteo automata de la baza Salvamont de pe muntele Ceahlau a inregistrat valori negative in noaptea de 24/25 septembrie.

Un copil a sarbatorit Craciunul in luna septembrie, dupa ce a primit doar cateva saptamani de trait. Gestul emotionant facut de vecinii lui

Brody Allen este un copil in varsta de doi ani, din SUA, care a fost diagnosticat cu cancer la creier. Doctorii au spus ca mai are doar cateva saptamani de trait, asa familia a decis sa serbeze Craciunul in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )