Libnet.ro
UNICEF

16:15

Iasiul a cedat cu Gaz Metan si este tot mai aproape de retrogradare

Online Sport Online Sport,
Iasiul a cedat cu Gaz Metan si este tot mai aproape de retrogradare

CSMS Iasi a pierdut cu 0-2 meciul de pe teren propriu cu Gaz Metan Medias, partida jucata de moldoveni in superioritate numerica aproape 70 de minute. Dupa acest esec, echipa din Copou ramane cu sanse infime de a se salva in acest sezon. continuă pe Online Sport

CSMS Iasi - Gaz Metan Medias 0-2: moldovenii sunt ca si retrogradati

Echipa lui Sorin Cirtu a facut un pas mare spre Liga a doua, dupa infrangerea de luni seara contra celor de la Gaz Metan Medias.

Dragomir: Trimiterea dosarului transferurilor la Curtea de Apel este cea mai corecta decizie.

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, luni, ca decizia judecatorelor Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) de a trimite dosarul transferurilor de fotbalisti pentru rejudecare la Curtea de Apel Bucuresti este cea mai corecta decizie, scrie Mediafax. Eu asa am spus ca se va da, puteti sa imi spuneti Oracolul de la Balcesti. Eu am vorbit cu toti marii avocati si mi-au spus ca se va da spre rejudecare. Completul de judecata de la ICCJ a fost profesionist, asta a fost cea mai .

Antrenorul galacticilor, ingenuncheat: Este cel mai slab sezon al carierei mele

Antrenorul echipei Real Madrid, Jose Mourinho, a declarat, vineri, dupa finala Cupei Spaniei pierduta, scor 1-2, cu Atletico Madrid, ca acesta este cel mai slab sezon din cariera sa, informeaza AFP, conform.

ANAF: Termenul limita de depunere a formularului 201 este 27 mai

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) reaminteste contribuabililor ca termenul limita de depunere a formularului 201 -Declaratia privind veniturile realizate din strainatate pentru veniturile anului precedent, este data de 27 mai, conform unui comunicat de presa.

Bloomberg: Bill Gates l-a surclasat pe Carlos Slim si este cel mai bogat om din lume

Fondatorul Microsost. Bill Gates s-ar afla pe primul loc in topul celor mai bogati oameni din lume, potrivit Bloomberg Billionaires Index, detronandu-l pe magnatul mexican al telecomunicatilor, Carlos Slim, desemnat.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2498 seconds )