Libnet.ro
UNICEF

19:00

Antrenorul galacticilor, ingenuncheat: Este cel mai slab sezon al carierei mele

Antena3 Antena3,
Antrenorul galacticilor, ingenuncheat: Este cel mai slab sezon al carierei mele

Antrenorul echipei Real Madrid, Jose Mourinho, a declarat, vineri, dupa finala Cupei Spaniei pierduta, scor 1-2, cu Atletico Madrid, ca acesta este cel mai slab sezon din cariera sa, informeaza AFP, conform. continuă pe Antena3

VIDEO Atletico Madrid a castigat Cupa Spaniei - victorie impotriva Realului/ Jose Mourinho: Este cel mai slab sezon al carierei mele

Atletico Madrid a castigat Cupa Spaniei pentru a zecea oara in istorie, in urma victoriei, scor 2-1 1-1, 1-1), dupa prelungiri, in fata Real Madrid, in finala competitiei disputata pe arena Santiago Bernabeu. Este cel mai slab sezon al carierei mele. Trebuie sa ne multumim cu Supercupa Spaniei, un loc doi in campionat si o semifinala de Liga Campionilor. Ceea ce pentru multi antrenori ar fi un bun sezon, pentru mine este slab, a declarat Mourinho, dupa meci.

MedLife este cel mai de ncredere brand n rndul romnilor pentru al patrulea an consecutiv

MedLife, cel mai mare operator medical privat din Romania este, conform studiului international realizat de Reader's Digest, pentru al patrulea an consecutiv, cel mai de incredere brand in randul romanilor, la categoria Clinica Privata. Trusted Brands 2013, este cel mai important studiu de piata asupra consumatorului in Europa, realizat in 12 tari, printre care si Romania.

MedLife este cel mai de incredere brand in randul romanilor pentru al patrulea an consecutiv

MedLife, cel mai mare operator medical privat din Romania este, conform studiului international realizat de Reader's Digest, pentru al patrulea an consecutiv, cel mai de incredere brand in randul romanilor, la categoria Clinica Privata. Trusted Brands 2013, este cel mai important studiu de piata asupra consumatorului in Europa, realizat in 12 tari, printre care si Romania.

EUROVISION 2013. Vestea care l-a lovit din plin pe Ouatu. Pe ce loc ar urma sa se claseze. Ar putea fi cel mai SLAB!

Eurovision 2013 va fi o competitie cu cantec, la propriu si la figurat, pentru Romania. Si asta pentru ca reprezentantul Romaniei la Eurovision 2013, Cezar Ouatu, nu este cotat deloc bine la casele de.

Bloomberg: Bill Gates l-a surclasat pe Carlos Slim si este cel mai bogat om din lume

Fondatorul Microsost. Bill Gates s-ar afla pe primul loc in topul celor mai bogati oameni din lume, potrivit Bloomberg Billionaires Index, detronandu-l pe magnatul mexican al telecomunicatilor, Carlos Slim, desemnat.

Permanent stain, cel mai nou single de la Backstreet Boys

Permanent stain este cel mai nou single lansat de baietii de la Backstreet boys, care pe 20 aprilie au implinit 20 de ani de existenta. Trupa s-a reunit in formula completa, toti cei 5 membri, din 2006. Baietii, acum barbati in toata firea, au lansat o noua piesa, Permanent stain, ce va face parte de .

Larisa Petrini, cel mai nou ambasador al lui Jamie Oliver in Romania.

Larisa Petrini, Managing Partner SaatchiSaatchi PR, este cel mai nou ambasador pentru Romania al Food Revolution Day, campanie initiata de renumitul bucatar Jamie Oliver. Ea se numara acum printre cei 300 de ambasadori din intreaga lume selectati pentru a sustine alimentatia sanatoasa, cinci dintre acestia fiind romani. Food Revolution Day care anul acesta se sarbatoreste la nivel international pe 17 mai, este ziua dedicata actiunilor de constientizare a beneficiilor alimentatiei .

Radeon HD 8970M, cel mai sprinten GPU pentru mobile de la AMD

Desi are mari sanse sa depaseasca orice GPU de la NVIDIA pentru mobile, cei de la AMD au fost mai rezervati in a-si lauda noua creatie: Radeon HD 8970M. Radeon HD 8970M este cel mai nou si mai performant GPU creat de AMD. Cu speranta ca va sta in top o perioada destul mare, AMD nu s-a sfiit sa-si laude noua placa video pentru mobile cu cat mai multe superlative. Are de doua ori mai multe nuclee decat Radeon 8800M, .

Bill Gates este din nou cel mai bogat om din lume.

Cofondatorul Microsoft Bill Gates a redevenit cel mai bogat om din lume, la sase ani dupa ce a fost devansat de miliardarul mexican Carlos Slim, a carui avere a fost erodata in acest an de masurile adoptate de autoritati pentru spargerea monopolului din sectorul telecom, informeaza Mediafax. Potrivit Bloomberg Billionaires Index, averea lui Bill Gates 57 de ani) a urcat la 72,7 miliarde de dolari, cu 16% mai mult fata de inceputul anului, dupa ce actiunile Microsoft au crescut la cel mai .

FOTO: Cum arata COLOSUL M4, cel mai mare bombardier strategic RUSESC construit vreodata.

Bombardierul strategic M4 a fost proiectat de catre membrii biroului de design Myasishchev la inceputul anilor 50. M4 este considerat cel mai mare bombardier strategic rusesc construit vreodata, conform revistei Pilot magazin. M4 a fost prezentat publicului, pentru prima data, in timpul paradei militare din 1954 care a avut loc in Piata Rosie din Moscova. Intre anii 1952 si 1956 au fost construite 35 de astfel de bombardiere, dupa care proiectantii au imbunatatit modelul si au creat .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )