Libnet.ro
UNICEF

10:30

Iata ce poti sa faci cu cozonacul ramas dupa perioada Sarbatorilor. Cea mai inventiva idee

Antena3 Antena3,
Iata ce poti sa faci cu cozonacul ramas dupa perioada Sarbatorilor. Cea mai inventiva idee

Sigur ai preparat multi cozonaci pentru sarbatori, dar nu s-au consumat in totalitate. Nu te intrista pentru ca nu trebuie sa arunci toata munca ta! Ei bine, din resturile de cozonac ramase poti. continuă pe Antena3

De ce unele mahmureli sunt mai puternice si cum sa le eviti in perioada Sarbatorilor

Te intrebi uneori de ce mahmurerile nu trec nici macar dupa doua zile? Sau de ce te doare capul chiar daca ai baut doar doua pahare cu apa? Iata cateva dontre cauzele care isti pot face ziua sau zilele de du.

Politistii, sfaturi pentru in perioada Sarbatorilor: Raufacatorii se pot deghiza in colindatori

Politia Romana recomanda cetatenilor sa acorde o atentie deosebita persoanelor care vin cu colindul in aceasta perioada deoarece raufacatorii pot profita de buna-credinta a oamenilor. in perioada .

Filme de Nae Caranfil pe B1 TV, in perioada sarbatorilor. Restul e tacere si Closer to the Moon, pelicule multiplu premiate la Galele Gopo

B1TV va aduce un program special cu ocazia sarbatorilor de iarna. Pe 24 decembrie, in seara de Ajun, telespectatorii sunt invitati sa urmareasca, de la ora 21. 00, filmul Restul e tacere, realizat in.

Masuri de autoprotectie in perioada sarbatorilor. Ce trebuie sa faceti pentru a evita hotii din buzunare ori posete

In perioada minivacantei de Craciun, politistii vor fi angrenati in actiuni menite sa creasca gradul de siguranta a cetateanului, prin mentinerea ordinii publice, la nivelul judetului Ialomita.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )