Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iata spotul video prin care ANAF ofenseaza pe romani

Adevărul Adevărul,
Iata spotul video prin care ANAF ofenseaza pe romani

Iata in acest articol spotul prin care statul roman, prin intermediul ANAF, isi bate joc, pur si simplu, de romani. O sa fac putine comentarii, deoarece penibilitatea celor care au luat aceasta decizie dovedeste incompetenta celor care ar trebui sa ne conduca. continuă pe Adevărul

In Germania se testeaza un serviciu de curierat prin care coletele sunt livrate in portbagajul masinii

DHL, Amazon si Audi testeaza in zona Munchen un servciu prin care masinile pot fi folosite pe post de adrese mobile pentru livrarea unor colete. Practic, curierul are acces special la portbagajul masinii Audi si lasa pachetul acolo, pentru ca posesorul sa il ridice cand vine la vehicul. Testul va incepe in luna mai pe un numar limitat de masini care vor fi modificate pentru acest mod de acces.

Metoda prin care cercetatorii vor sa elimine deseurile din spatiu: Cum se vor folosi acestia de laser

Deseurile din spatiu devin o problema din ce in ce mai mare, iar cercetatorii din Japonia au propus o solutie foarte interesanta. Cantitatea de deseuri care se afla in spatiu si care inconjoara Pamantul este alarmanta, devenind o problema atat de mare incat cercetatorii cauta acum diverse metode pentru a o rezolva. Una dintre cele [] Metoda prin care cercetatorii vor sa elimine deseurile din spatiu: Cum se vor folosi acestia de laser Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Comisia juridica a Senatului trimite la Biroul Permanent un proiect de hotarare prin care se constata votul in cazul Sova

Comisia juridica a Senatului a decis, marti, sa trimita inapoi la Biroul Permanent, un proiect de hotarare prin care se constata ca in urma votului din 25 martie in cazul Sova, nu s-au intrunit conditiile.

Haos in plenul Senatului pentru hotararea ceruta de Curtea Constitutionala pe votul in cazul lui Dan Sova. Plenul a respins proiectul de hotarare prin care se atesta votul din 25 martie. Tariceanu, nevoit sa semneze o hotarare si sa o trimita la Monitoru

Cererea Curtii Constitutionale catre Senat pentru redactarea unei hotarari in cazul votului de incuviintare a arestarii lui Dan Sova a provocat un haos in cadrul plenului Senatului. Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, anuntase luni, la finalul sedintei Biroului Permanent, ca, pentru a raspunde solicitarii facute de Curtea Constiutionala privind votul in cazul lui Dan Sova din 25 martie, plenul Senatului ar urma sa voteze, tot luni, un proiect de hotarare prin care se atesta acest rezultat. Plenul Senatului a respins insa aceasta hotarare, in urma unei sedinte haotice, cu 68 de voturi impotriva, doua voturi pentru si 43 de abtineri. La propunerea senatorului Serban Nicolae, Calin Popescu Tariceanu va semna insa o hotarare de constatare pe care o va trimite la Monitorul Oficial. Intra in material pentru a urmari desfasurarea LIVE TEXT a evenimentelor din plenul Senatului si a consulta hotararea adoptata.

Guvernul a stabilit, prin Ordonanta de Urgenta, situatiile in care ANAF poate suspenda activitatea firmelor

Guvernul a stabilit, printr-o Ordonanta de Urgenta, modul in care pot fi sanctionate de catre ANAF firmele care sunt gasite cu nereguli. Potrivit noilor masuri, vor fi mai multe praguri de sanctiuni pana la suspendarea activitatii unei firme. Activitatea poate fi suspendata abia la a doua abatere constatata intr-un interval de 24 de luni de zile, in cazurile in care sunt depistate sume mari neinregstrate. La prima constatare nu se suspenda activitatea, se aplica amenda respectiva, a declarat ministrul finantelor, Eugen Teodorovici. In plus, valoarea sanctiunilor variaza in functie de cat de mare este abatere. Vezi in text ce amenzi pot fi aplicate.

VIDEO - FOTOREPORTAJ Cum lupta militarii romani alaturi de americani, britanici si moldoveni in cadrul celui mai mare exercitiu militar NATO din ultimii ani in Romania

La cativa kilometri de granita cu Ucraina si cu republica Moldova, armata romana si trupele NATO deasfasoara unul dintre cele mai mari exercitii militare din ultimii ani de pe teritoriul tarii noastre. Circa 2. 100 de militari romani, americani, britanici si moldoveni iau parte la exercitiile Wind Spring 15 in poligonul de la Smardan, langa Galati. Nu mai putin de 500 de vehicule militare, din care 400 de tancuri romanesti si blindate, trei elicoptere Blackhawk, mai multe elicoptere IAR 330 Puma si avioane IAR 99 Soim au intrat intr-o lupta simulata chiar sub ochii numarului doi din conducerea NATO, generalul Sir Adrian Bradshaw. Vezi un VIDEO - FOTOREPORTAJ cu exercitiile militare de la poligonul Smardan, unde militarii romani si aliatii lor din NATO au colaborat si cu militarii din Republica Moldova.

Televiziunea Mynele TV a cerut in instanta anularea deciziei CNA prin care i-a fost retrasa licenta

Societatea Happy Music, care a detinut licenta audiovizuala a televiziunii Mynele TV, ce a fost retrasa de Consiliul National al Audiovizualului CNA) pe 10 martie, a cerut in instanta anularea deciziei Consiliului, relateaza Mediafax.

Tudor Balta, fost vicepresedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, a pierdut procesul cu ASF prin care solicita salarii compensatorii de aproape 240.000 de euro

Curtea de Apel Bucuresti a admis in data de 9 aprilie 2015 apelul formulat de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) in procesul cu Tudor Balta, fost vicepresedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor CSA), avand ca obiect acordarea a 20 de salarii compensatorii in valoare de 1. 049 lei n. a aproape 240. 000 de euro), a anuntat marti autoritatea. Decizia este definitiva. ASF, care a luat fiinta in 2013 prin reorganizarea Comisiilor de supraveghere ale pietelor de capital, asigurari si pensii - CNVM, CSA si CSSPP - are pe rol procese cu mai multi membri din conducerea acestor foste autoritati care solicita salarii compensatorii de aproape 11,6 milioane de lei.

Ministrul Energiei a intocmit un proiect de lege prin care sa fie inclus in componenta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii

Ministrul Energiei vrea sa fie membru al consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT). Potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul ministerului, Andrei Gerea a intocmit un proiect din care reise ca.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )