Libnet.ro
UNICEF

18:30

ICCJ judeca, vineri, un nou termen in dosarul Referendumului. Robert Negoita si Constantin Nita, audiati in calitate de martori

România Liberă România Liberă,
ICCJ judeca, vineri, un nou termen in dosarul Referendumului. Robert Negoita si Constantin Nita, audiati in calitate de martori

Inalta Curte de Casatie si Justitie va judeca, vineri, noul termen in dosarul Referendumului, in care este judecat ministrul Liviu Dragnea. Printre persoanele audiate s-ar putea afla si premierul Victor Ponta. continuă pe România Liberă

Dosarul Referendumului: Robert Negoita si Constantin Nita, audiati in calitate de martori. Cand ii vine randul lui Ponta

Inalta Curte de Casatie si Justitie va judeca, vineri, noul termen in dosarul Referendumului, in care este judecat ministrul Liviu Dragnea. Printre persoanele audiate s-ar putea afla si premierul Victor Ponta.

Dosarul Referendumul. Curtea Suprema judeca vineri un nou termen din acest caz. Premierul Victor Ponta s-ar putea prezenta in fata instantei

Magistratii Curtii Supreme iau vineri in discutie un nou termen din dosarul Referendumul in care Liviu Dragnea a fost trimis in judecata, alaturi de alte peste 70 de persoane, pentru fraudarea referendumului din 2012 privind demiterea fostului presedinte Traian Basescu. La termenul de astazi ar putea ajunge in fata instantei si premierul Victor Ponta pentru a fi audiat in calitate de martor.

Magistratii judeca, miercuri, un nou termen in dosarul Antena Group

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti judeca, miercuri, noul termen in dosarul Antena Group, in care Sorin Alexandrescu, directorul societatii in cauza, este acuzat ca l-a santajat pe administratorul RCSRDS, Ioan Bendei.

Nou termen la ICCJ in dosarul Referendumul

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) judeca azi un nou termen din dosarul Referendumul, in care Liviu Dragnea a fost trimis in judecata, alaturi de alte peste 70 de persoane, pentru presupusa fraudare a referendumului din 2012 privind demiterea fostului presedinte Traian Basescu.

Nou termen vineri la Inalta Curte in dosarul 'Referendumul'

Un nou termen in dosarul 'Referendumul' , in care este judecat ministrul Liviu Dragnea, va avea loc vineri la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), potrivit Agerpres.

Dosarul Referendumului, noi nume: Constantin Nita si Robert Negoita, audiati ca martori

Fostul ministru al Energiei Constantin Nita si primarul Sectorului 3 Robert Negoita au fost audiati, vineri, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in dosarul Referendumului. Cei doi au declarat ca discutau cu Dragnea doar aspecte care tineau de.

ICCJ judeca azi contestatia Elenei Udrea la arestul preventiv

Actualizare 08:47 Udrea a ajuns la instanta suprema inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) judeca, astazi, contestatia fostului ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elenei Udrea, la decizia de arestare preventiva pentru 30 de zile, luata saptamana trecuta de aceeasi instanta, in dosarul Gala Bute.

Nou termen in procesul lui Dan Voiculescu cu verisoara sa, Paraschiva Silaghi

Marti are loc un nou termen in apelul facut de Dan Voiculescu la sentinta data de Tribunalul Bucuresti, care i-a respins actiunea impotriva verisoarei Paraschiva Silaghi. Fostul senator vrea ca aceasta sa ii.

ICCJ judeca, joi, contestatia Elenei Udrea la masura de arestare preventiva

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, joi, contestatia Elenei Udrea la decizia de arestare preventiva, luata saptamana trecuta, in dosarul Gala Bute.

Victor Ponta va fi audiat pe 11 martie, in dosarul Referendumului

Fostul ministru, Constantin Nita, a fost audiat ca martor in dosarul Referendumul din 2012, in care Liviu Dragnea este judecat pentru fraudare. in fata instantei a dat explicatii si Robert.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )