Libnet.ro
UNICEF

11:15

ICCJ: Primul termen in dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis, in 18 noiembrie

România Liberă România Liberă,
ICCJ: Primul termen in dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis, in 18 noiembrie

Dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis are primul termen in 18 noiembrie la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), care va judeca recursul declarat de Agentia Nationala de Integritate ANI), relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis are primul termen la Inalta Curte in 18 noiembrie

Dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis are primul termen in 18 noiembrie la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), care va judeca recursul declarat de Agentia Nationala de Integritate ANI) dupa ce Curtea de Apel Alba Iulia i-a dat castig de cauza primarului Sibiului, anunta Mediafax.

Dosarul de incompatibilitate a lui Klaus Iohannis debuteaza pe 18 noiembrie, la doua zile dupa cel de-al doilea tur

Curtea Suprema a stabilit, pentru 18 noiembrie, primul termen al recursului formulat de Agentia Nationala de Integritate ANI), in dosarul in care candidatul PNL la prezidentialele din 2014, Klaus Iohannis, este acuzat de incompatibilitate.

Dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis debuteaza pe 18 noiembrie, la doua zile dupa cel de-al doilea tur

Curtea Suprema a stabilit, pentru 18 noiembrie, primul termen al recursului formulat de Agentia Nationala de Integritate ANI), in dosarul in care candidatul PNL la prezidentialele din 2014, Klaus Iohannis, este acuzat de incompatibilitate.

Dosarul de incompatibilitate al lui Iohannis are primul termen in 18 noiembrie, la doua zile dupa cel de-al doilea tur

Dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis are primul termen in 18 noiembrie la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), care va judeca recursul declarat de Agentia Nationala de Integritate ANI) dupa ce Curtea de Apel Alba Iulia i-a dat castig de cauza primarului Sibiului.

Klaus Iohannis, despre procesul cu ANI: Nu imi fac probleme. Am mai avut procese cu ANI si le-am castigat pe toate

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a vorbit luni seara, in cadrul emisiunii Buna seara, Romania, despre procesul sau cu ANI, care il acuza de incompatibilitate, aratand ca nu are emotii in ceea ce.

Klaus Iohannis, despre dosarul lui Hrebenciuc: Este un lucru excelent ca DNA se preocupa de aceste lucruri

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a vorbit luni seara, in cadrul emisiunii Buna seara, Romania, despre dosarul de trafic de influenta in care sunt implicati Viorel Hrebenciuc si Dan Sova, aratand ca.

Analiza Mediafax: Victor Ponta e lider detasat la simpatizanti pe Facebook, dar Klaus Iohannis si Monica Macovei au fani mai atasati

Mesajele lui Victor Ponta pe Facebook ajung la cel mai mare numar de simpatizanti in valori absolute, dar raportat la numarul de fani eficienta mesajelor lui Iohannis si Macovei este superioara, deoarece fanii sunt mai atasati si buni comunicatori, releva o analiza Mediafax ResearchMonitoring. Astfel, Monica Macovei este lider, cu o rata de engagement de 75%, urmata de Klaus Iohannis - 43%, Victor Ponta - 23%, Elena Udrea - 20%, Calin Popescu Tariceanu - 19% si Corneliu Vadim Tudor - 17%, arata analiza realizata in saptamana 13-19 octombrie.

Antena 3, campanie de linsaj mediatic impotriva lui Klaus Iohannis in plin scandal Hrebenciuc

Antena 3 a difuzat luni seara, in cadrul emisiunii La Sinteza Zilei, un videoclip cu toti liderii PDL prezentati in diferite momente din timpul guvernarii Boc sau in campaniile electorale cu intentia evidenta de a-i ridiculiza, fiind prezentati drept oamenii lui Traian Basescu care l-ar sprijini azi pe Klaus Iohannis. Mihai Gadea a continuat seria ironiilor afirmand ca in vila lui Videanu s-au gasit mai multe vile mai mici. Sunt ale dvs domnule Iohannis, l-a intrebat Gadea, acuzandu-l in lipsa ca nu doreste sa participe la emisiunile de dezbatere organizate de Antena 3.

Klaus Iohannis despre anchetele DNA: Este un lucru excelent ca DNA-ul se ocupa de aceste lucruri, mie imi convine si cred ca toata lumea vrea asta. / Despre gafa ca profesorii au ghinion: A fost un raspuns foarte neinspirat, imi cer scuze

Presedintele PNL si candidatul Aliantei Crestin Liberale la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat, luni seara, la B1 Tv, cu referire la legea amnistiei si gratierii despre care se vorbeste in stenogramele cu membri ai PSD aparute luni, ca PNL a insistat ca aceasta lege sa fie introdusa in plen ca sa se voteze odata pentru totdeauna contra acestei legi. Se pare ca intr-adevar in PSD exista cercuri care au dorit sa promoveze aceasta lege pentru ei. In ceea ce priveste anchetele procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, Klaus Iohannis afirma ca Este un lucru excelent ca DNA-ul se ocupa de aceste lucruri. Mie imi convine si cred ca toata lumea vrea asta. Abia asteptam sa se finalizeze aceste dosare, sa intre la judecata si sa stim exact cine ce a facut si cine ce nu a facut.

Atacuri de campanie: PSD, despre eurodeputatul german Elmar Brok, care il sustine pe Klaus Iohannis: Un antiroman/ S-a raportat la romani ca la niste animale

Mai multi reprezentanti PSD au transmis in acest weekend comunicate de presa in care critica faptul ca prezidentiabilul ACL Klaus Iohannis s-a afisat alaturi de europarlamentarul german Elmar Brok. Social-democratii spun despre eurodeputatul german, care si-a declarat sustinerea pentru candidatura lui Iohannis la Presedintie, ca este cel care a cerut amprentarea romanilor care calatoresc in UE, un antiroman si ca s-a raportat la romani ca la niste animale. Reamintim ca, la inceputul acestui an, Elmar Brok a fost calificat drept nazist de catre premierul Victor Ponta, care si-a cerut ulterior scuze, dupa ce presedintele Parlamentului European, socialistul german Martin Schulz, a denuntat afirmatiile sale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )